TEORIE INCREDIBILĂ: Cântecul lui Pitbull cu Shakira are LEGĂTURĂ cu DISPARIŢIA AVIONULUI MH370 al Malaysia Airlines

TEORIE INCREDIBILĂ: Cântecul lui Pitbull cu Shakira are LEGĂTURĂ cu DISPARIŢIA AVIONULUI MH370 al Malaysia Airlines

Autorităţile din 12 ţări sunt în alertă maximă, în încercarea de a găsi epava avionului Malaysia Airlines şi de a desluşi misterul dispariţiei cursei 370, cu 239 de persoane la bord. În tot acest timp, utilizatorii de Youtube au găsit şi ei câteva indicii, făcând o legătură între zborul spre Beijing şi… versurile lui Pitbull.

Imediat cum vestea dispariţiei avionului MH370 care plecase cu 239 de oameni la bord de la Kuala Lumpur, la Beijing, a făcut înconjurul lumii, au apărut tot felul de teorii ale conspiraţiei, care mai de care mai fanteziste. Cu o astfel de variantă au venit şi utilizatorii de Youtube, care au găsit o legătură între misterul aviatic de deasupra apelor sud-estului Asiei şi versurile hitului lui Pittbull cu Shakira, “Get it started”, lansat în 2012.

Cuvintele care i-au pus pe gânduri pe amatorii de hituri de club au fost : “Acum zbor spre Malaezia” şi versul: “Două paşapoarte, trei oraşe, două ţări, într-o singură zi”. Aşadar, conform “pistei” găsite de fanii lui Pittbull explicaţia ar fi următoarea: cele două paşapoarte se referă la documentele false ale iranienilor care au urcat ilegal la bord, cele trei oraşe fac aluzie la capitalele ţărilor Malayisa, China şi Vietnam, iar cele două ţări sunt Malaysia şi Vietnam.

În versul “No Ali, No Frasier, but for now off to Malaysia (Nici un Ali, nici un Fraiser, acum doar zbor spre Malaysia, n.r.)”, “analiştii” jură că ar fi vorba despre “domnul Ali”, misteriosul iranian care ar fi cumpărat biletele de avion la cursa 370 pentru cei doi pasageri care călătoreau cu paşapoarte false.


Sursa: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 588

Comentează