Ar putea câștiga trei titluri și în același timp să retrogradeze

Ar putea câștiga trei titluri și în același timp să retrogradeze

Betis Sevilla a reușit surpriza și a învins în prima manșă din optimile Europa League, pe terenul rivalei locale, FC Sevilla. Codașa din La Liga s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de Leo Baptistao și Salva Sevilla.

Autorul primului gol are o poveste interesantă: împrumutat de la Atletico Madrid la Betis Sevilla până la finalul sezonului, atacantul de 21 de ani își poate trece în cont trei trofee și, în același timp, poate retrograda din La Liga.
Ca jucător al trupei de pe Vicente Calderon, Baptistao a rămas în cursă pentru câștigarea titlului și a trofeului UEFA Champions League, competiții în care a evoluat până la finele anului trecut, scrie jurnal.md.
Din postura de fotbalist al lui Betis, el își poate adjudeca trofeul Europa League, unde echipa sa are șanse mari de calificare în sferturile de finală, după victoria de joi seară, dar în același timp este într-un real pericol de retrogradare.
În acest moment, Betis este ultima în clasamentul din La Liga, cu doar 18 puncte, cu 8 mai puține decât prima poziție care asigură prezența în campionat și pentru sezonul viitor.
sursa: digisport.ro
foto: digisport.ro

Vizualizări: 203

Comentează