Andreea Bălan a PLAGIAT-O pe Victoria Lungu. VEZI DOVADA!

Andreea Bălan a PLAGIAT-O pe Victoria Lungu. VEZI DOVADA!

Acum jumătate de an, Victoria Lungu ne-a surprins cu o colaborare inedită. Împreună cu Jucătoru’ , au lansat un duet incendiar, la melodia „Du-mă”. Cei doi au venit şi cu un videoclip pe măsură, care a strâns numeroase vizualizări pe Youtube. Zilele acestea, însă, cineva a postat pe o reţea de socializare un colaj audio, pentru a demonstra că artista noastră a fost „furată” de către Andreea Bălan.

Internauţii o acuză pe vedeta din România că a plagiat-o pe Victoria Lungu. APROPO l-a contactat pe Ian Onică, cel care a semnat muzica şi textul piesei „Du-mă”, pentru a-i afla opinia şi dacă-i va trage mâţa pe spinare Andreei Bălan.
1„M-a surprins foarte mult asemănarea liniei melodice la refren. În cele mai multe cazuri, anume refrenul este elementul care garantează succesul unei piese. Muzica românească nu prea o ascult şi nu-mi dădeam seama cum e posibilă o aşa coincidență. Piesa „Du-mă” am schiţat-o din toamna lui 2012, în primăvara lui 2013 ne gândeam deja să filmăm şi un videoclip. Oficial, am lansat melodia la începutul lui septembrie, după care şi clipul. Am verificat data lansării piesei „Iubi”, cântată de Andreea Bălan şi m-a surprins că e lansată în noiembrie. Nu ştiu dacă asemănarea e o coincidență sau nu, dar este evident că producătorii din România sunt foarte atenţi la apariţiile din Moldova. Niciodată nu mi-au plăcut procesele de judecată şi de aceea nu m-am gândit să-l încep acum. Cu toate că mai mulţi îmi spun că ar trebui”, ne-a declarat Ian Onică.


L.N.
Colaj: APROPO Magazin
Foto: Facebook

Vizualizări: 1357

Comentează