A vrut să fie bodybuilder fără să facă mult sport

Un bărbat a vrut să fie bodybuilder fără să facă mult sport. Vezi ce şi-a injectat în braţe pentru că a vrut muşchi de oţel şi arată înfiorător.

Brazilianul Arlindo de Souza, de 43 de ani ar face orice să aibă muşchi uriaşi.
Deşi un prieten de-al lui a murit după ce şi-a injectat ulei şi alte substanţe în muşchi, pentru a mări rapid masa şi volumul bicepşilor, bărbatul nu se teme de efectele secundare, scrie libertatea.ro.
Bărbatul se laudă că are cei mai mari muşchi din Brazilia şi a reuşit acest lucru prin injectarea unor uleiuri minerale şi alcool în braţe.
Aspectul înfiorător şi nenatural al braţelor şi gâtului nu îi dau motive de îngrijorare, deşi ceea ce face este foarte periculos.
Injectarea unor astfel de substanţe şi amestecuri în muşchi poate provoca abcese severe (infecţii urâte în mijlocul muşchiului), care pot duce la amputări sau chiar moarte.
Nu numai că arată urât şi inuman, dar bărbatul nu a câştigat deloc forţă odată cu mărirea artificială a muşchilor. El abia poate ridica greutăţi normale pentru un bărbat de vârsta lui, deşi are un biceps cu diametrul de 74 centimetri.

a
Foto: Northfoto

Vizualizări: 404

Comentează