Fii fermecătoare cu un machiaj natural!

Fii fermecătoare cu un machiaj natural!

Naturaleţea femeii a fost mereu la modă. Chiar şi machiajul natural are o poveste aparte. Acesta are rolul de a accentua trăsăturile naturale ale chipului fără a le masca sub straturi de fon de ten. În acest sezon, chiar şi celebrităţile şi modelele optează pentru el în detrimentul unui machiaj strident.

Pentru a realiza un astfel de machiaj acasă, vei avea nevoie de ceva cunoştinţe de bază, de produse speciale şi, evident, de ceva îndemânare.
Pentru realizarea unui machiaj natural vei avea nevoie de fond de ten, concealer sau primer, pudră minerală şi blush pentru a finaliza machiajul feţei.

Fondul de ten

„Alege un fond de ten într-o nuanţă potrivită tonalităţii naturale a pielii tale. Fondul de ten trebuie ales şi în funcţie de tipul de ten. Pentru un rezultat profesionist, foloseşte doar fondul de ten procurat din magazinele specializate sau farmacii”, ne sfătuieşte Andrei Cocieru.

Primer/concealer

„De obicei, primer-ul trebuie ales într-o nuanţă mai deschisă decât cea a pielii, deoarece acesta are rolul de a masca cearcănele sau pungile de sub ochi”, spune stilistul vedetelor.

Pudra minerală

„Se aplică circular peste fondul de ten pentru uniformizarea acestuia şi pentru a-i oferi o fixare de durată”, menţionează specialistul în frumuseţe.

Blush

„Blush-ul se aplică pe obraji sau pomeţi pentru a modela faţa. Foloseşte-l cu ajutorul unei pensule speciale, aplicându-l prin mişcări circulare foarte delicate. Pentru a termina cu succes machiajul poţi utiliza un rimel, dar şi un ruj într-o nuanţă naturală”, notează Andrei Cocieru.
V.V.

Vizualizări: 420

Comentează