Uite ce CREDE ŞTEFAN BĂNICĂ despre RELAŢIA ANDREEI MARIN CU TURCUL TUNCAY OZTURK!

Uite ce CREDE ŞTEFAN BĂNICĂ despre RELAŢIA ANDREEI MARIN CU TURCUL TUNCAY OZTURK!

După ce în urmă cu câteva luni, Andreea Marin şi-a recunoscut relaţia cu turcul Tuncay Ozturk, fizioterapeutul care a ajutat-o să se vindece de problemele la coloană, Ştefan Bănică jr nu a ezitat să-şi spună părerea pe marginea acestui subiect.

Andreea Marin a recunoscut relaţia pe care o are cu turcul Tuncay Ozturk, în urmă cu câteva luni, la scurt timp de la divorţuil de Ştefan Bănică jr. Tot atunci presa a scris că povestea lor ar fi început chiar din timpul căsniciei, lucru pe care a fost înclinat să-l creadă şi Ştefan Bănică, după cum lăsa de înţeles într-o declaraţie făcută atunci, scrie libertatea.ro.
“Din momentul în care am divorţat, fosta mea soţie e liberă să facă tot ce vrea, ca şi mine de altfel. Sigur, drumurile în Turcia din ultimii doi ani şi poziţia neclara vis-a-vis de presupusa ei relaţie au trezit noi speculaţii. Potrivit celor apărute în presa rezultă ca relaţia dintre ei ar fi din timpul căsătoriei noastre, însă nu vreau comentez. Din respect pentru fiica mea, dar şi pentru mine, nu vreau să vorbesc despre asta”, a spus Ştefan Bănică jr.
Trecută printr-un scandal legat de presupusa infidelitate a fostului soţ, în 2001, când s-a scris că ar avea o aventură cu Lavinia Pârva, femeia cu care cântăreţul se iubeşte acum, Andreea nu a întârziat să-i dea replica lui Ştefan, după declaraţiile făcute în presă atunci.
“M-a surprins că Ştefan a făcut o speculaţie pe tema relaţiei mele, că ar fi început în timpul căsniciei. Şi despre el s-au spus multe şi eu nu am fost altfel decât alături de el. M-a deranjat. Eu sunt un om care a luptat mult pentru căsnicia lui, până la capăt”, a răspuns Andreea Marin.
INFO
La câteva luni de la divorţul de Andreea, Ştefan Bănică a fost surprins de paparazzii revistei “Ciao!” în compania Laviniei, la o oră înaintată din noapte, aceeaşi femeie despre care s-a speculat că i-ar fi amantă în urmă cu 2 ani. Camuflată din cap până în picioare, cântăreraţa s-a întâlnit cu artistul în faţa blocului ei, unde îl aştepta ascunsă după un copac. Bănică jr a preluat-o cu maşina, solista a urcat în spate, şi s-a pitit pe banchetă. A stat “cu capul la cutie” până când au ajuns la reşedinţa unde el a locuit cu Andreea Marin. Aici cântăreaţa a petrecut câteva ore, după care a părăsit locuinţa.

Vizualizări: 779

Comentează