Ce a scris Michael Jackson în jurnalul său secret, cu scurt timp înainte de a muri

Ce a scris Michael Jackson în jurnalul său secret, cu scurt timp înainte de a muri

Michael Jackson dorea să rămână în memoria publicului nu în calitate de cântăreţ, ci în calitate de vedetă de cinema, potrivit unor note descoperite de curând în jurnalul secret al artistului, confrom Mediafax.

Cântăreţul îşi dorea să fie ca starurile din epoca de aur a Hollywoodului, actori precum Gene Kelly şi Fred Astaire. El şi-a mărturisit dorinţa cu doar câteva luni înainte de a muri, în jurnalul pe care îl ţinea în secret, scrie click.ro.
“Dacă nu mă concentrez asupra filmului, atunci nu voi rămâne în memoria oamenilor. Vreau să fiu mai bun decât Kelly şi Astaire, care erau cei mai buni din toate timpurile”, a scris Michael.
Regele muzicii pop îşi mai dorea ca producătorii de pe Broadway să creeze o piesă de teatru despre viaţa lui, pentru ca el să poată să devină “primul artist multimiliardar-actor-regizor”.

Jurnalul dezvăluie că megastarul depindea enorm de medicul său Conrad Murray care îi administra medicamente pentru a-l ajuta să adoarmă.
“Conrad trebuie să muncească mai mult. Nu se poate să fiu obosit după injecţia care îmi induce atât de importantul somn Rim (sic!)”, scria megastarul.
Avocaţii mamei sale, Katherine Jackson, doresc ca aceste pasaje din jurnalul artistului american să fie admise ca probe în procesul intentat organizatorului de concerte AEG.
Michael Jackson efectua repetiţii intense pentru seria de 50 de concerte pe care urma să le susţină în sala O2 Arena din Londra, organizate de AEG, începând cu iulie 2009.

Foto: reuters

Vizualizări: 258

Comentează