Bărbat de 48 de ani, nimerit în accident, a murit în drum spre spital

Bărbat de 48 de ani, nimerit în accident, a murit în drum spre spital

Accident tragic în satul Cotelea, raionul Briceni. Un bărbat în vârstă de 48 de ani a decedat în drum spre spital, după ce maşina de model Gaz, la volanul căreia se afla, s-a răsturnat peste un volkswagen.

În a două unitate de transport se aflau două persoane, una dintre care a fost internată la spitalul raional cu fractura cutiei toracale.
Potrivit poliţiei, bărbatul de la volanul maşinii de model Gaz a cotit brusc şi s-a răsturnat peste o altă mașină, care staţiona pe marginea străzii, scrie jurnal.md.
Alt accident a avut loc în după-amiaza zilei de astăzi, pe bulevardul Dimitrie Cantemir din capitală. Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost lovit grav de un automobil, chiar pe trecerea de pietoni.
Lovitura a fost atât de puternică, încât băiatul a fost aruncat la câţiva metri de la locul impactului. Acesta a fost transportat de urgenţă la Centrul Mamei şi Copilului. Potrivit martorilor, şoferul maşinii conducea cu viteză.
Ghinion şi pentru doi şoferi, care s-au lovit cu maşinile pe strada Alba-Iulia din capitală. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.
Poliţia investighează circumstanţele exacte ale producerii ambelor accidente.

Foto: Briceni

Vizualizări: 272

Comentează