Ofertele CURG GÂRLĂ pentru Aliona Moon. „SUNT FERICITĂ!”

Ofertele CURG GÂRLĂ pentru Aliona Moon. „SUNT FERICITĂ!”

După ce a făcut un show de milioane la Eurovision Song Contest 2013 şi a fost numită de presa internațională „femeia vulcan” a celui mai prestigios concurs de muzică din lume, viața Alionei Moon s-a schimbat radical. Interpreta noastră este tot mai solicitată să cânte atât în ţară, cât şi în afară. Iar dacă unii din colegii săi de scenă au reuşit deja să-şi facă bagajele pentru a merge la odihnă, Aliona a fost nevoită să-şi amâne vacanţa romantică, pe care planifica s-o petreacă alături de iubitul său.

„După ce am participat la Eurovision, viaţa mea s-a schimbat radical. Am foarte multe oferte şi abia de reuşesc să le fac faţă. Mă bucură faptul că sunt solicitată atât acasă, cât şi în străinătate. Sunt mulţumită că sunt apreciată şi că am un producător care ştie să-mi valorifice talentul. Despre colaborarea mea cu Pasha Parfeny am doar cuvinte de laudă. Suntem o echipă puternică, unită, care tinde să facă lucruri frumoase pentru piaţa muzicală de acasă şi, de ce nu, şi pentru cea din străinătate”, ne-a declarat „femeia vulcan”.
Cu toate că a fost nevoită să-şi amâne vacanţa, Aliona Moon ne-a dat asigurări că nu are de gând să renunţe la aceasta şi că la sfârşitul verii va merge neapărat, împreună cu iubitul ei, într-un loc romantic pentru a-şi încărca bateriile.
În toamnă, Aliona şi Pasha Parfeny preconizează să vină cu o surpriză muzicală pentru fanii lor.
Lena Negru
Foto: Facebook/Aliona Moon

Vizualizări: 1828

2 Comentarii

  • Nume
    4 iulie 2013 | Permalink |

    aici cred ca e meritul lui Pasha 100% ca a descoperito si i-a oferit asa o sansa in viata,ca sedea Alionusca cu talentul ei pe laitsa,totus e brava Aliona,mari succese pe viitor !!!

  • Nume
    5 iulie 2013 | Permalink |

    asa si tinea-o Alionushca ,cind daca nu acum

Comentează