Karizma, după divorţ: „Nu mă compătimiţi!”

Karizma, după divorţ: „Nu mă compătimiţi!”

Interpreta spune că nu regretă pasul făcut

În toamna lui 2012, Olga Fesenco, alias Karizma, s-a despărţit de Alexandru Grosu, cel cu care a fost căsătorită vreme de doi ani şi jumătate. Interpreta s-a străduit să evite discuţiile despre divorţ în cadrul interviurilor acordate şi se bucură că i-a reuşit acest lucru.

„Eu am fost cea care a propus să ne despărţim. Până atunci nu mai vorbisem despre divorţ, deşi aveam unele neînţelegeri. Probabil că decizia mea l-a mirat, dar realizasem că dacă nu ne despărţim acum, vom ajunge să ne chinuim reciproc, să ne aruncăm vorbe de genul „mi-am pierdut anii tinereţii cu tine”, or eu nu-mi doream asta”, a spus interpreta pentru taste-of-life.md.

Interpreta spune că nu regretă pasul făcut, ba chiar a simţit o uşurare pe suflet. „Nu vreau să fiu compătimită, ajutată, salvată – sunt aptă să-mi rezolv şi singură problemele. Îmi pare rău doar că nu am reuşit să păstrăm familia. Poate că dacă aveam puţină răbdare, am fi reuşit să depăşim problemele din cuplu. Dar eu vroiam să fiu fericită acum!”, spune ea.

Karizma afirmă că divorţul a ajutat-o să se maturizeze, că şi-a dat seama cât e de puternică, iar fiecare greşeală e o experienţă.

T.N.

foto: taste-of-life.md

Vizualizări: 2212

One Comment

  • Nume
    15 iunie 2013 | Permalink |

    o nunta bogata si cu doua rochii de mireasa, unde ajunge toata fala aceasta, la un divort

Comentează