DECLARAŢIA ULUITOARE cu care Putin l-a AMUZAT pe preşedintele Franţei

DECLARAŢIA ULUITOARE cu care Putin l-a AMUZAT pe preşedintele Franţei

“Nu putem vedea lucrurile clar fără o sticlă de vin şi una de votcă”, a mărturisit preşedintele rus, Vladimir Putin, la o conferinţă de presă comună cu preşedintele francez, Francois Hollande.

Desigur această remarcă a stârnit hohote de râs în sală. Mai ales că declaraţia a venit după ce cei doi lideri politici au avut discuţii intense privind situaţia din Siria.

Potrivit realitatea.net, Francois Hollande a recunoscut că s-au înregistrat unele progrese, obţinute în urma întâlnirii de la Moscova, pornind de la părerea comună că teroriştii nu trebuie lăsaţi să profite de haosul din Siria. Deşi subiectul era foarte serios, liderul de la Kremlin şi-a permis o glumă.

“Mi s-a părut că aici, fără o sticlă de vin bun, dar şi fără o sticlă de votcă, nu putem vedea lucrurile clar.”, a spus Putin.


Foto: realitatea.net

Vizualizări: 337

One Comment

  • Ilarion Misnei
    1 martie 2013 | Permalink |

    Cind ai o putere absoluta in tara , poti sa-ti permiti orice tip de glume fara sa te temi ca vei fi sanctionat de opozitie sau alegatori.Visul tuturor guvernantilor din lume sa aiba noroc de asa alegatori , care dau intrebari putine si beau mult.

Comentează