„PL s-a culcat total sub păpușar”

„PL s-a culcat total sub păpușar”

La partida de vânătoare de pe 23 decembrie din Pădurea Domnească au participat doar membri ai Partidului Democrat și Partidului Liberal care au format un cartel politico-economic. De această părere este analistul politic Bogdan Țîrdea.

„Acest cartel politico-economic se numește cartelul PDL. Partidul Liberal și Ghimpu s-au culcat total sub PD și păpușar. Sunt zeci de argumente, începând cu Victoriabank, unde Cornel Ghimpu este vicepreședinte”, a declarat Țîrdea la Ediția Specială de la Jurnal TV, citat de jurnal.md

Analistul politic afirmă că Dorin Chirtoacă a vrut să bată în PLDM atunci când a declarat că la acea vânătoare au participat miniștri și deputați.

„Acolo la vânătoare a fost o corporație de businesmeni, procurori, judecători și politicieni care s-au întrunit să rezolve probleme. Ei sunt protejați politic. Chirtoacă a lansat această informație foarte nebuloasă precum că la vânătoare au participat și miniștri și deputați, făcând aluzie că au fost și reprezenții PLDM. Reprezentanții PLDM nu aveau ce căuta acolo pentru că ei nu fac parte din acest cartel politico-economic”, a mai spus Țîrdea.
Foto: jurnal.md

Vizualizări: 482

One Comment

  • 22 ianuarie 2013 | Permalink |

    prea multa mediatizare deja se face la acest capitol…si problema este ca tot aceasta zarva o face un partid aflat la guvernare, adica pldm-ul care a musamalizat tot ce a stiu pentru a iesi cu aceste probleme in presa pentru obtinuerea unor dividente politice prin metoda dezinformarii si gasirii dusmanului comun…dar cu toate astea eu cred ca oamenii inteleg cine de fapt se face vinovat de toata aceasta instabilitate…si cine pune in dificultate imaginea noastra pe plan extern…
    Sa nu uitam show-ul facut cui demisia lui leanca si alte activitati de genul….imi pare rau ca exista asa actpori politici care nu se identifica deloc ca adebvarati cetateni ai RM…deoarece sunt din alta clasa solciala si de restul pur si simplu nu le pasa.

Comentează