Incredibil. Vezi aici cum a ajuns un chinez cu un VIBRATOR blocat în intestine

Incredibil. Vezi aici cum a ajuns un chinez cu un VIBRATOR blocat în intestine

Medicii unui spital din China au eliminat cu succes un vibrator din intestinele unui bărbat de 30 de ani, pe care şi l-a introdus în corp pentru a spori plăcerea sexuală cu soţia sa, scrie libertatea.ro.

Vibratorul, care măsura 23 centimetri în lungime și 8 centimetri în diametru, s-a blocat într-un fel sau altul în intestinele bărbatului, au declarat medicii de la Spitalul Zhongshan din districtul Xuhui, joi, potrivit shanghaidaily.com. Vibratorul a fost în interiorul omului timp de cinci zile înainte ca el să meargă la spital. Medicii cred că a fost un blocaj al intestinelor și că unele ţesuturi au fost deteriorate.

“Dacă nu am fi eliminat vibratorul la timp, omul ar fi putut ajunge într-o stare critică. Ne-am decis să operăm dacă nu reuşeam să-l scoatem cu ajutorul unui endoscop. În cele din urmă l-am scos și am evitat operația”, a declarat doctorul Yao Liqing, de la Spitalul Zhongshan. Doctorii au spus că incidentul este destul de comun pentru utilizatorii de jucării sexuale, dar a avertizat că oamenii nu ar trebui să se pună în pericol prin utilizarea lor în moduri neindicate de către producători.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 523

Comentează