Eva Longoria, seducătoare şi pentru feline! Care este noul rol “major” al actriţei – VIDEO

Eva Longoria, seducătoare şi pentru feline! Care este noul rol “major” al actriţei – VIDEO

Longoria ne dezvaluie urmatorul rol „major”, dupa ce a parasit platourile de filmare ale serialului „Neveste Disperate”. Actrita este jucausa intr-o reclama sexy la mancare pentru pisicute.

Mai ceva ca o felina, Eva Longoria isi arata frumusetea naturala, dupa o zi grea la munca, in timp ce se relaxeaza dansand intr-un apartament luxos de la Hollywood. Eva ajunge acasa, isi arunca pantofii si pune un CD cu muzica sa preferata – „Come on-a my house” cantata de Della Reese But.

Cu toate acestea, in timp ce se misca fara efort prin casa, aceasta este urmarita de o pisica. Ajunge in bucatarie, bea putin lapte rece si apoi ii pregateste pisicei mancare „british”, de lux, denumita Sheba, scrie perfecte.md

Pisica, pe numele sau Nick, este o felina speciala, un animal antrenat sa joace in filme, iar Eva, o binecunoscuta iubitoare de pisici, spune ca el a fost adevaratul star al reclamei care poarta numele de „Follow your passion”.

Reclama a fost filmata in Los Angeles iar Eva spune ca: „Este cel mai bun partener pe care l-am avut pana acum. Este dragalas si iubitor, dar bineinteles, mancarea din mana a ajutat mult. Nu am mai facut niciodata o reclama cu un animal ca partener.”

Foto: perfecte.md

Vizualizări: 323

2 Comentarii

  • eu
    24 august 2012 | Permalink |

    super reclama

  • livicaaa
    25 august 2012 | Permalink |

    geniala Eva…like reclama …

Comentează