O imagine cât 1.000 de cuvinte: Ce face un bărbat pentru a salva viaţa câinelui său

O imagine cât 1.000 de cuvinte: Ce face un bărbat pentru a salva viaţa câinelui său

O fotografie în care un bărbat îşi ţine în braţe câinele, în apă, a devenit viral pe internet şi a înduioşat milioane de oameni, informează click.ro

Pentru John Unger câinele său reprezintă totul. El l-a adoptat în urmă cu 19 ani şi l-a botezat Schoep, după numele unei mărci de îngheţată.

Timp de aproape două decenii, cei doi au fost cei mai buni prieteni. Din cauza vârstei, câinele s-a îmbolnăvit de artrită, boală din cauza căreia nu mai poate dormi.

Stăpânul său a aflat că apa are un efect terapeutic asupra cainilor, asa ca, in fiecare zi, il baga in lacul din apropierea casei sale si il tine in brate ore intregi, pentru ca animalul sa se poata odihni.

Imaginea de mai sus a fost făcută de fotograful Hannah Stonehouse Hudson şi surprinde momentul înduioşător în care in care cainele are atat de mare incredere in stapanul sau, incat ii adoarme in brate, in apa adanca.

“Shep reuseste sa adoarma numai asa. Apa lacului este calduta in aceasta perioada a anului si linisteste articulatiile bolnave ale animalului”, scrie Hannah, pe pagina sa de Facebook unde a postat fotografia.
foto: click.ro

Vizualizări: 387

Comentează