Fotografia care DĂRÂMĂ TOATE MITURILE! Van Damme, lovit în plină figură de NEVASTĂ! FOTO

Jean-Claude Van Damme a fost ani de-a rândul idolul bărbaţilor, care îl vedeau ca o întruchipare a ideii de masculinitate.

Numai că această imagine de dur este pe cale să se piardă. Aflat la Madrid pentru premiera filmului “The Expendables 2″, Van Damme a oferit poza zilei în momentul în care a fost lovit cu un pumn în plină figură de soţia lui Gladys Portugues.

Toţi cei prezenţi au înlemnit, iar paparazzi aflaţi pe poziţii nu ştiau cum să imortalizeze mai repede scena.

Totul a fost o înscenare însă, pusă la cale pentru a promova mai bine filmul, dar există încă mulţi care se întreabă cine cântă în casa actorului, cocoşul sau găina, mai ales că ea este o fostă culturistă.

Pe lângă această scenă bine jucată, Van Damme a tot încercat să iasă în evidenţă. La un moment dat, vedeta de 51 de ani şi-a ridicat cămaşa, lăsând la vedere un abdomen perfect lucrat. În plus, pentru a fi şi mai convingător, Van Damme a făcut şi câteva mişcări de arte marţiale cu care a reuşit să impresioneze audienţa.

Anul trecut, Jean-Claude Van Damme declara că nu-şi poate ierta faptul că  a înşelat-o pe soţia sa, Gladys, care însă l-a primit înapoi. Actorul a cunoscut-o pe fosta culturistă Gladys Portugues pe vremea când aveau amândoi 20 de ani, însă în momentul în care a început să aibă succes a părăsit-o.

Cei doi s-au împăcat şi s-au recăsătorit în 1999, dar Van Damme nu îşi iartă nici acum modul în care s-a comportat faţă de Gladys.

foto: libertatea.ro
Vizualizări: 917

Comentează