Pe caniculă, Olga Ciolacu se refugiază în buncăr!

Pe caniculă, Olga Ciolacu se refugiază în buncăr!

Canicula este o povară pentru toată lumea și bineînțeles că vedetele nu fac excepție. Olga Ciolacu face cu greu faţă temperaturilor de peste 30 de grade Celsius. Artista trebuie să străbată ţara în lung şi-n lat ca să-şi onoreze contractele pe care le-a semnat acum jumătate de an. Contactată de APROPO, îndrăgita vedetă a declarat că pentru a scăpa de canicula sufocantă, se hidratează puternic şi se refugiază la primul etaj al casei sale, pe care-l numeşte buncăr.

Olga Ciolacu arde de nerăbdare să plece la munte, în vacanţă. Din cauza problemelor de sănătate, vedeta face cu greu faţă vremii toride de afară. Cu toate acestea, interpreta îşi onorează contractele şi merge să susţină spectacole atât în R. Moldova, cât şi în România.

„Mă simt leșinată”

„Am un mare noroc că locuinţa nostră are două niveluri. La primul etaj este răcoare, noi îi spunem buncăr ori beci. Pereții sunt groşi, iar pe vremea toridă de afară, atunci când nu am concerte, stau în casă, refugiată în buncăr. Foarte greu suport căldura, plus că am probleme cu tensiunea şi mereu mă simt sleită de puteri, parcă sunt leşinată. Pe căldura asta cu greu merg la nunţi, hramuri, dar o altă opţiune nu am căci evenimentele sunt programate de mai bine de jumătate de an, iar eu ştiu să mă ţin de cuvânt”, ne-a declarat Olga Ciolacu.

În vacanţă, în căutarea locurilor răcoroase

Vineri, 10 august, îndrăgita artistă urmează să plece împreună cu fiica sa, Alexandrina, şi iubitul acesteia în vacanţă. Cum problemele de sănătate nu-i permit să stea la soare, de comun acord cu copiii săi, a decis să se odihnească la munte. Olga Ciolacu ne-a mărturisit că vara aceasta, ca în nici un alt an, va merge în căutarea locurilor răcoroase. „Soţul meu lucrează în România până la 1 septembrie, are concerte peste concerte cu artiştii de peste Prut. Vom merge neapărat să-l vedem şi pe el. De această dată l-am atenţionat că merg la odihnă căci el de regulă mă pune să muncesc. I-am spus că nu voi susţine niciun spectacol. Am nevoie de odihnă deoarece am avut un an foarte încărcat”, ne povesteşte Olga Ciolacu, precizând că anul acesta va avea parte de două vacanţe. După ce soţul său, impresarul Valentin Bătrânac, îşi va onora contractele pe care le are semnate cu numeroşi artişti de peste Prut, intenționează să cutreiere Europa alături de artistă.

Îşi laudă viitorul ginere

Întrebată când fiica sa intenţionează să-şi pună pirostriile, Olga Ciolacu ne-a răspuns că aşteaptă să aibă o discuţie cu ea şi iubitul său, pentru a afla planurile lor de viitor. Artista nu vrea nici în ruptul capului să forţeze nota deoarece este mulţumită de faptul că atât fiica sa, cât şi viitorul ginere se gândesc acum la carieră, iar mai apoi şi la nuntă. „Nu-i grăbim să facă nunta. Viitorul ginere lucrează la o prestigioasă firmă de telefonie mobilă din Bruxelles. S-a aranjat foarte bine şi mă bucur pentru el. Alexandrina este unicul nostru copil şi suntem mulţumiţi că a ajuns pe mâini bune. Are un iubit inteligent şi calculat, iar pentru mine este ginerele pe care mi l-am dorit dintotdeauna. Ştiu că fiica mea este pe mâini bune la Bruxelles”, conchide Olga Ciolacu.*
Lena Negru

Vizualizări: 2155

7 Comentarii

  • Andrei
    7 august 2012 | Permalink |

    Hey, care fiica Alexandrina???!!!

    Olga nu are si nu a avut niciodata o fiica. Alexandrina este fiica surorii Dnei Ciolacu pe care a luat-o sub protectoratul sau dar nu e pe departe fiica ei.

  • lena
    7 august 2012 | Permalink |

    Alexandrina esti fiica interpretei, a crescut-o si a educat-o ca pe propriul copil, ii spune “mama” Olgai Ciolacu. Nu fi nesimtit si te baga in familia artistei.

  • Ion
    7 august 2012 | Permalink |

    Draga lena. A te baga in familia cuiva inseamna cu totul altceva. Cind va vad pe aici, oameni care iubesc sa-si bage limba-n curu intepretilor de dragostea pe care o aveti fata de ei, pai ma apuca durerile de stomac…..

  • lena
    8 august 2012 | Permalink |

    Pu Ion Dodon. Dupa cum te exprimi in comentarii, se vede ca nu ai avut parte de carte. Hai, sanatate tie si bafta.

  • Marcel
    9 august 2012 | Permalink |

    Draga Andrei !
    Esti invidios si neobrazat !
    Am fost colegul Alexandrinei la gradinita de pe strada E.Coca si liceul Spiru Haret.La toate adunarile parintilor venea sau tatal ei Valentin Batrinac sau mama: Olga Batrinac-Ciolacu. Numele de familie a Alexandrinei tot e BATRINAC, asa e scris in certificatul de nastere si pasaport, am vazut cu ochii mei cand ne-au inmanat atestatele de absolvire.

  • adriana genescu
    12 august 2012 | Permalink |

    Alexandrina Batrinac mi-a fost colega la Universitatea A.I.Cuza din Iasi facultatea de psihologie si dupa absolvire a plecat in Belgia la iubitul ei, dar nici odata nu a speculat ca-i fiica unei vedete…abea in anul doi am aflat de acest lucru cand mama ei , D-na Olga Ciolacu, a fost la noi la facultate …

  • Alexandrina
    27 august 2012 | Permalink |

    E foarte distractiv sa citesti comentariile adresate propriei persoane. M-am distrat copios pe seama dumneavoastra domnilor Andrei si Ion, multumesc pentru curiozitatea excesiva ce o demonstrati fata de familia noastra. Iar Marcel chiar mi-a fost coleg si unul drag :) Numai bine si dati dovada de mai mult respect. (aici vorbesc de persoanele vizate)

Comentează