Kătălina Rusu se iubeşte cu producătorul Max Kissaru?

Kătălina Rusu se iubeşte cu producătorul Max Kissaru?

Acum doi ani, în presă se vehicula că cea mai sexy blondă din showbiz se iubeşte cu colegul său de breaslă, Igor Sîrbu de la Akord şi că cei doi intenționează să se căsătorească. Dacă interpretul nu a negat informaţia, declarând pentru APROPO că „timpul le va arăta pe toate”, Kătălina Rusu ne spunea că „Igor îi este ca un frate, iar mai mult de atât între ei nu poate fi”. Zilele acestea, în presă a apărut un nou zvon: interpreta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu producătorul Max Kissaru.

Şi de această dată, Kătălina s-a arătat a fi foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa ei personală. „Vreau să trăiesc pentru mine, iar viaţa mea personală rămâne la mine acasă. Presa zice azi una, mâine alta, dar până la urmă ei îşi fac meseria. Nu vreau să mă pronunţ dacă am o relaţie cu cineva. Totuşi, am în suflet o persoană, cineva la care ţin, însă deocamdată nu pot să dau un nume. Când voi decide să mă căsătoresc, voi anunţa”, a declarat interpreta pentru promotime.md, precizând că la momentul de faţă îşi îndreaptă toată energia către public.
L.N.

Max Kissaru, foto – Facebook

Vizualizări: 1566

One Comment

  • diana
    9 august 2012 | Permalink |

    am inteles draga”vedeta” Catalina “cea mai sexy blonda din showbiz” care” vedeta”?care “sexy”?care “showbiz”? mai mult nu te vom “deranja “cu asa intrebari….

Comentează