Şocant! ORGII SEXUALE CU CÂINI! 100 de euro costă O PARTIDĂ cu un patruped

Şocant! ORGII SEXUALE CU CÂINI! 100 de euro costă O PARTIDĂ cu un patruped

Zeci de femei din Iaşi găsit o soluţie cel puţin bizară pentru a face bani. “Deja trebuie să primesc o serie de bani din această practică. Cer foarte puţin, doar 150 de lei. Mă gândesc să fac o afacere din asta”, spune, cu seninătate, o ieşeancă, scrie libertatea.ro

Mai pe scurt, este vorba despre împerechere între patrupede, numai că… pe bani. Iar afacerea pare să fie prosperă. Zeci de femei postează anunţuri pe site-uri dedicate animalelor de casă prin care îşi exprimă dorinţa de a pune la dispoziţie caini masculi pentru împerechere, bineînţeles contra unui comision substanţial. Pentru o singură partidă sexuală între patrupede, stăpânele câinilor încasează între 50 şi 100 de euro, potrivit bzi.ro.

Interesant este că pe site-urile dedicate animalelor de casă se poate observa că majoritatea anunţurilor pentru a face bani din exploatarea sexuala a cainilor aparţine femeilor. Deoarece se găsesc suficient de multi clienţi, acestea vor să puna câinii să se împerecheze cu cât mai multe femele deodată. Unele se gândesc chiar să îşi deschidă o afacere şi să atraga cât mai mulţi câini pentru a face bani.

Mai mult, acestea apelează chiar la medicii veterinari pentru a le pregăti câinii să reziste la adevărate orgii sexuale. Cristina, posesoarea unui mascul feroce, recunoaşte că îşi doreşte să facă o afacere din asta. “Caut partide de împerechere din care să-mi iasă bani. Deja trebuie să primesc o serie de bani din această practică. Cer foarte puţin, doar 150 de lei. Câinele meu a mai fost în urmă cu două luni la căţele. Nu primesc caţeaua la mine. Împerecherea o fac pe un teren neutru. Chiar daca e obositor pentru el vreau să-l las cu mai multe căţele dacă se plateşte mai bine. Trebuie să vad ce spune şi medicul. Mă gândesc să fac o afacere din asta”, a declarat femeia dornică să facă bani.

Pe de altă parte, dacă unele stăpâne sunt disperate pentru împerecherea câinilor doar ca să facă bani de pe urma lor, la polul opus se află cele care caută câini virgini. Acestea sunt înstare să ofere sume exorbitante doar pentru ca patrupedul să îşi piardă virginitatea într-un mod cât mai plăcut şi în condiţii cât mai bune.

Foto simbol: Hepta

Vizualizări: 682

One Comment

Comentează