Șalaru nu-l va da în judecată pe Petrenco: E la nivelul „plintusului”

Șalaru nu-l va da în judecată pe Petrenco: E la nivelul „plintusului”

Ministrul Transporturilor, Anatol Șalaru, nu are de gând să-l acționeze în judecată pe deputatul comunist, Grigore Petrenco, pentru incidentul de ieri, din Parlament, informează jurnal.md

„Îmi pare rău de acțiunea huliganică a lui Petrenco. Eu sunt sigur că cetățenii vor percepe adecvat atitudinea deputaților comuniști și, mai ales, cea a lui Petrenco. A încercat să sară la bătaie, chiar să mă lovească, dar nu i-a reușit. Nu știu cine a avut noroc în cazul acesta. Dacă l-aș da în judecată, asta ar însemna să cobor la nivelul lor sau la nivelul „plintusului”, așa cum zice liderul lor. El a uitat că ieri a fost 5 iunie și nu 7 aprilie. I-aș recomanda un doctor bun care să-l trateze gratuit”, a declarat Șalaru, în cadrul unei conferințe de presă.

Referitor la acuzațiile comuniștilor, care l-au calificat ieri drept cel mai corupt ministru, Șalaru a declarat că atunci când se vine cu astfel de acuzații, „trebuie să existe și argumente”.

Ministrul a mai spus că Parlamentul trebuie să ia măsuri în privința deputaților agresivi și că nu l-ar mira dacă, într-o bună zi, deputații comuniști vor începe să se bată între ei.
foto:colaj jurnal.md

Vizualizări: 185

One Comment

  • Cântaretul Durlestean
    6 iulie 2012 | Permalink |

    Gresit. Acest criminal comunist trebuie dat in judecata
    ca sa nu se mai repete asemenea batai .
    Ocupantii rusofioni sunt agresivi si teroristi !

Comentează