TEMA DIN IAD! Compunerea care poate provoca un infarct părinţilor

TEMA DIN IAD! Compunerea care poate provoca un infarct părinţilor

Un adevărat scandal a luat amploare într-o școală din Marea Britanie, după ce la ora de creație literară li s-a cerut să scrie să scrie un bilet de adio “expresiv” către cei dragi, închipuindu-şi că au o boală terminală şi îi vor părăsi în curând pentru totdeauna, scrie libertatea.ro.

Astfel, într-o scrisoare care începea cu “Dragă mamă”, Wesley, un băiat de 14 ani, o asigura pe mama sa, Vicki Walker, de toată dragostea lui şi îi cerea ca înmormântarea lui să fie în “culori luminoase”.

“Dragă mamă, îţi scriu această scrisoare ca să-ţi spun adio şi să-ţi mulţumesc pentru că mi-ai dat viaţă. Şi să nu plângi după mine (…) Nu vreau să fii tristă … “Eu sunt acum cu bunica şi bunicul. Te iubesc, adio!”, scria băiatul.

Ajuns acasă, băiatul a lăsat biletul pe birou, iar când mama lui l-a găsit a înlemnit. S-a dus repede la el în dormitor, dar băiatul dormea liniştit.

După ce i-a explicat copilul că la ora de creaţie literară li s-a cerut să scrie un bilet de adio “expresiv” către cei dragi, închipuindu-şi că au o boală terminală şi îi vor părăsi în curând pentru totdeauna, mama s-a mai liniștit , dar nu s-a putut abţine să nu critice iniţiativa profesorilor și așa a s-a iscat un întreg scandal.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 497

Comentează