..

Scapă de 5 kg în 10 zile

Scapă de 5 kg în 10 zile

Mai sunt doar două săptămâni până la un eveniment important şi nici una dintre rochiile tale de gală nu te mai încape? Urmează dieta “Little Black Dress”.

Ziua 1

  • Mic dejun: un pepene galben mare.
  • Masă uşoară sau gustare: supă de legume sau suc de morcovi şi ţelină. Salată de crudităţi cu orez brun.
  • Masă principală: salată mixtă. Orice legume verzi gătite, cu o conservă de fasole şi o linguriţă de ulei de măsline.

Ziua 2

  • Mic dejun: sucul proaspăt de la un măr şi un morcov sau o portocală.
  • Masă uşoară sau gustare: ce a rămas din supa de ieri. Salată. Cartofi dulci copţi.
  • Masă principală: salată, legume verzi gătite. Conopidă la cuptor, presărată cu brânză rasă, rumenită sub grill.

Ziua 3

  • Mic dejun: o ceaşcă de apă fierbinte amestecată cu lapte de soia şi două linguriţe de melasă. Două felii de pâine integrală.
  • Masă uşoară sau gustare: fructe variate cu stafide şi curmale.
  • Masă principală: salată, legume verzi gătite. Paste integrale şi sos de roşii.

Ziua 4

  • Mic dejun: o jumătate de grepfrut. Măr. Iaurt natural cu puţină miere şi nuci tocate.
  • Masă uşoară sau gustare: un cartof copt cu unt sau cu o lingură de smântână, asezonat cu plante aromatice proaspete. Salată Coleslaw. O pară dulce.
  • Masă principală: tocană de legume cu parmezan, servită cu broccoli preparat la abur. O portocală.

Ziua 5

  • Mic dejun: terci de ovăz preparat cu apă şi o lingură de smântână cu un conţinut scăzut de grăsimi. O felie de pâine din făină integrală cu puţin unt.
  • Masă uşoară sau gustare: salată de iarnă. Măr copt.
  • Masă principală: supă verde. Pui la grătar, praz şi morcov la abur.

Ziua 6

  • Mic dejun: jumări de ou cu ciuperci. Suc de portocale.
  • Masă uşoară sau gustare: supă de dovleac şi curry. Chiflă din făină integrală cu unt. Salată de năsturel, avocado şi ţelină.
  • Masă principală: humus cu ţelină, morcov şi tulpini de fenicul. Păstrăv umplut. Varză albă preparată la abur.

Ziua 7

  • Mic dejun: suc de grepfrut. Mere coapte cu fulgi de migdale. Iaurt natural.
  • Masă uşoară sau gustare: risotto cu ciuperci. Salată verde. O pară dulce, coaptă.
  • Masă principală: carne de miel la wok. Tulpini de ţelină şi un măr.

Ziua 8

  • Mic dejun: musli cu o banană feliată şi puţină smântână cu 10-12% grăsimi.
  • Masă principală: supă aromată de morcovi. Cod cu crustă de iaurt, servit cu salată mixtă.

Ziua 9

  • Mic dejun: compot pentru micul dejun cu o lingură de iaurt grecesc.
  • Masă uşoară sau gustare: lipie fierbinte din făină integrală cu humus, ceapă verde, o roşie şi salată verde. Un ciorchine de struguri. O banană.
  • Masă principală: jumătate de grepfrut. Somon cu avocado. Piure de conopidă. Salată verde.

Ziua 10

  • Mic dejun: două felii de şuncă slabă cu jumări dintr-un ou şi ciuperci, cu o roşie mare la grătar.
  • Masă uşoară sau gustare: salată de iarnă. Un măr.
  • Masă principală: salată de creveţi cu avocado. Miel aromat cu piure de napi şi morcovi. Tulpini de ţelină cu diverse soiuri de brânză.

Pont

Dacă pregăteşti orez pentru cină, fă mai mult, pune-i sos şi, a doua zi, ia-l la pachet, adăugând cubuleţe de castravete, roşii, măsline negre sau ceapă verde. Prepară seara o cantitate mai mare de supă groasă de legume şi păstrează o parte pentru prânzul de a doua zi, pe care o vei lua cu tine în termos.
libertatea.ro

Vizualizări: 1126

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios