..

Lovitură TERIBILĂ chiar înainte de nuntă! Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-ar putea pierde unul dintre copii

Lovitură TERIBILĂ chiar înainte de nuntă! Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-ar putea pierde unul dintre copii

Cei doi cunoscuţi actori Angelina Jolie şi Brad Pitt începuseră pregătirile pentru nunta lor care va avea loc în această vară, când o veste teribilă i-a lăsat perplecşi.

Cuplul ar putea pierde pe unul dintre copii lor, Pax, băiatul originar din Vietnam pe care Jolie l-a adoptat în 2007, pe când avea doar 3 ani, deoarece mama naturală a copilului a apărut în peisaj şi-l revendică.

Deşi l-a părăsit imediat după naştere, mama lui Pax şi-ar dori acum ca băiatul să se întoarcă lângă ea. Femeia a scăpat de dependenţa de droguri şi vrea să îşi revadă fiul cât mai repede posibil. Angelina e însă de altă părere.

“Angelina trece prin momentele de coşmar ale oricărei mame adoptive. Ea crede că Pax este prea mic şi ar fi prea greu pentru el să înţeleagă complexităţile vieţii mamei sale biologice”, a spus o sursă apropiată familiei, citată de libertatea.ro.

Mama naturală insistă ca Pax să fie adus în Vietnam

Se pare că Angelina suferă la gândul că l-ar putea pierde pe Pax. Cu toate astea, actriţa a fost de acord ca el să îşi cunoască mama, cu condiţia că întâlnirea să aibă loc peste câţiva ani.

Pham Thu Dung, 32 de ani, a cerut autorităţilor însă ca băiatul să fie adus în Vietnam, pentru a-şi cunoaşte familia.”Este important ca Pax să ştie de unde se trage şi care îi sunt strămoşii”, a declarat mama naturală. Ea a mai spus că îl cunoaşte pe Pax doar din pozele de prin reviste şi ar da orice să-l vadă în realitate.

Povestea tristă a unui copil abandonat la 2 zile de la naştere

Pax a fost adoptat de Angelina Jolie la vârsta de trei ani, dintr-un orfelinat din Vietnam. Actele de adopţie au fost semnate de bunici, deoarece la vremea respectivă mama a fost de negăsit. Bunicii lui Pax au spus că fiica lor şi mama copilului, are probleme cu drogurile de la 16 ani şi pleca de acasă cu lunile, fără ca ei să ştie unde este. După toate problemele cu cauzate de heroină, a venit şi sarcina nedorită, dintr-o legătură cu un coleg de la locul de muncă. Nu a putut să facă avort, deoarece şi-a dat seama prea târziu de sarcină. Copilul s-a născut mic, pentru că mama a consumat heroină în timpul sarcinii şi este un adevărat miracol că a supravieţuit.

Vizualizări: 1846

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios