..

Încă un divorţ la Hollywood! Actorul Martin Lawrence se desparte de soţia lui după 17 ani

Încă un divorţ la Hollywood! Actorul Martin Lawrence se desparte de soţia lui după 17 ani

Actorul de comedie Martin Lawrence şi soţia lui, Shamicka, au decis să-şi ia adio după 15 ani de relaţie, potrivit purtătorului de cuvânt.

“Cuplul a luat decizia comună de a se despărţi”, a explicat acesta, citat de libertatea.ro

Martin şi Shamicka s-au căsătorit abia în 2010, la casa lor din Beverly Hills, dar erau împreună din 1997. Starul în vârstă de 47 de ani şi-a unit destinul cu Shamicka Gibbs (37 ani) pe data de 10 iunie 2010, după aproximativ 15 ani de relaţie şi după ce deveniseră părinţii a două fete: Amara (11 ani) şi Iyana (9 ani).

Ceremonia de nuntă a avut loc în curtea din spate a vilei lor din Beverly Hills, în prezenţa a 120 de invitaţi, micuţele Amara şi Iyana îndeplinind rolurile de domnişoare de onoare şi purtând coşuleţe pline cu flori, însoţite fiind de sora lor vitregă Jasmine Page (16 ani), care a rezultat din primul mariaj al lui Martin cu Patricia Southall, o fostă miss Virginia.

“Din dragoste şi respect reciproc, vom rămâne prieteni şi le vom creşte pe cele două minunate fiice ale noastre împreună”, au declarat cei doi într-un comunicat oficial, remis presei de acelaşi purtător de cuvânt.

Lawrence, care a apărut în seriile de filme “Băieţi răi” şi “Acasă la coana mare”, tocmai a terminat un turneu de stand-up prin Statele Unite şi a filmat şi pentru episodul-pilot al unui sitcom, care ar urma să fie difuzat de reţeaua americană CBS.

Vizualizări: 391

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios