..

Hermes a creat geanta de 2 milioane de dolari FOTO

Hermes a creat geanta de 2 milioane de dolari FOTO

Nu ştim dacă cei de la Hermes au rămas în urmă cu ştirile şi au sărit peste criza economică din ultimii ani, dar designerii lor tocmai au creat geanta de 2 miloane de dolari. Ghiciţi din ce material este făcută geanta?

Ei bine, iată geanta de 2 milioane de dolari, din aur masiv şi mii de diamante minuscule, în care nu-ţi încap nici măcar ochelarii de soare.

Conform “The Financial Times”, Hermes, care produce deja unele dintre cele mai scumpe genţi din lume, Kelly şi Birkin, a cerut ajutorul lui Pierre Hardy pentru a creat aceste noi genţi. Scopul era să facă o copie mai mică a celebrelor genţi Kelly, dar plină de pietre preţioase. Geanta Kelly, din aur masiv, cu mâner bătut în diamante (peste 1600 de pietre) şi un design ce imită pielea de corocodil, şi-a făcut astfel apariţia, scrie Unica.ro.

Deşi genţile sunt atât de mici încât nu încape mare lucru în ele, se pare că ele vor fi totuşi produse. Există patru variante de model, şi fiecare dintre ele va fi reprodusă de trei ori. Ţinând cont de faptul că sunt ediţie limitată şi de diamantele aplicate, nu este de mirare că Hermes le vinde la preţul de 1,5 milioane de euro – aproape 2 milioane de dolari, notează realitatea.net

Vizualizări: 378

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios