..

Aşa ceva nu ţi-ai fi închipuit niciodată! Cel mai puternic om din lume a fost crescut de un TRANSSEXUAL care s-a prostituat

Aşa ceva nu ţi-ai fi închipuit niciodată! Cel mai puternic om din lume a fost crescut de un TRANSSEXUAL care s-a prostituat

Noi dezvăluiri incredibile despre preşedintele american Barack Obama ies la iveală şi şochează opinia publică internaţională.

Astfel, în perioada în care a locuit în Indonezia, copilul Barack Obama a fost crescut de un transsexual care înainte locuise pe străzi, într-o teamă permanentă de ziua de mâine, scrie libertatea.ro

“Evie”, bărbatul care crede că în interior este, de fapt, femeie, s-a ocupat de educaţia micuţului “Barry”, în anii ’60, în capitala indoneziană Jakarta. Acum, “Evie” îşi aminteşte că îl făcea pe micuţul Obama să râdă încercând rujul mamei sale.

Transsexualul avea grijă însă ca viitorul preşedinte SUA să nu îl vadă niciodată îmbrăcat în femeie.

Homosexualul a ajuns babysitter-ul lui Obama la doi ani impresionând-o pe Ann Dunham, mama lui Obama, cu friptura şi orezul pe care ştia să le gătească.

“Era atât de tânăr, nu cred că-şi mai aminteşte că noaptea plecam de la el îmbrăcată în femeie. Nu l-am lăsat niciodată să-mi vadă hainele de femeie. M-a văzut însă dată cu rujul mamei sale. Se tăvălea de râs”, povesteşte acum Evie, potrivit Daily Mail.

După ce Obama şi familia sa au părăsit Indonezia în anii ’70, pentru Evie lucrurile au mers din rău în mai rău. S-a mutat împreună cu unul dintre iubiţii lui, însă relaţia a durat doar trei ani, iar apoi a început să se prostitueze.

Speriată de represaliile din anii ’80 împotriva transsexualilor, Evie s-a hotărât atunci să nu se mai îmbrace niciodată în femeie, speriat de ceea ce li s-a întâmplat unor prieteni apropiaţi, de asemenea transsexuali.

Acum are 66 de ani. “Ştiam în sufletul meu că sunt femeie, dar nu vroiam să mor în acest fel. Aşa că am decis să-mi accept situaţia. De atunci am trăit ca un bărbat”, povesteşte el. Trăieşte într-o cameră de mărimea unei toalete publice şi spală rufe pentru oamenii bogaţi, pentru a-şi permite ceva de mâncare. Cei doi ani în care a avut grijă de cel care acum este cel mai puternic om de pe Terra sunt doar o amintire. Mai mult, spune că n-a ştiut ce s-a ales de “Barry” până când n-a văzut o fotografie cu întreaga familie Obama, după câştigarea prezidenţialelor din 2008.

Salvarea lui este acum religia iar Evie poate fi văzut la moschee foarte des, acolo unde se roagă şi de cinci ori pe zi.

Vizualizări: 626

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios