Dodon nu vrea să joace fotbal cu cățelușul Mosika

Dodon nu vrea să joace fotbal cu cățelușul Mosika

Serialul invitațiilor la dezbateri și sport continuă. Igor Dodon susține că și-a făcut deja agenda pentru următoarele zile. Astfel, mâine, la 13.00, el îl aştept pe Dorin Chirtoacă, la Tribunalul orăşenilor de pe strada Alba Iulia.

”Dacă dânsul mai vrea şi competiţie pe teren sportiv, îl aştept şi pe el, duminica, la ora 10.00, la un meci de volei, împreună cu Vlad Filat. Dacă nu e capabil să joace volei, poate să-i fluture steguleţe de susţinere lui Filat.

Cât priveşte un meci de fotbal între PCRM şi PL, are Anton Cehov o povestire despre cum căţeluşul Mosika lătra la elefant. În acest caz, PCRM-ul este elefantul”, se arată într-un comunicat expediat presei de Dodon.

Candidatul PCRM la funcția de primar a ținut totodată să refuse invitația lui Filat.

”Eu practic sportul de echipă. Dacă domnul Filat este încă un om de echipă, să vină la meciul de volei de duminică. Dacă nu, să practice în continuare judo-ul politic. Ultimul partener al lui Filat la judo politic a fost Victor Bodiu, care nu cred că a căzut fără să-l doară. Următorul partener de judo politic al lui Filat va fi Dorin Chirtoacă”, crede Dodon.
sursa: jurnal.md
foto: dreamstime.com

Vizualizări: 223

Comentează