Obama, operat pe creier sau răpit de extratereştri ?

Obama, operat pe creier sau răpit de extratereştri ?

O “cicatrice” surprinsă de fotoreporteri pe capul preşedintelui Statelor Unite, Barack Obama, a dat naştere speculaţiilor bloggerilor americani, notează realitatea.net.

Adevărate teorii ale conspiraţiei au fost formulate de bloggerii de peste ocean după publicarea câtorva poze din profil cu liderul de la Casa Albă. O dungă care porneşte din creştetul capului şi se termină în spatele urechii drepte a preşedintelui american, apărută din senin, a fost cea care a stârnit interesul şi imaginaţia internauţilor, scrie Daily Mail.

“A fost o operaţie pe creier ? I-a fost afectată gândirea ? Este el (n.red – Barack Obama) într-adevăr venit de pe altă planetă”, sunt întrebările comentatorului Ben Hart notate pe forumul dedicat discuţiilor conservatorilor EscapeTyranny.com. În acelaşi context, autorii website-ului se întreabă şi de ce nimeni nu a văzut până acum certificatul de naştere al preşedintelui Obama.

Casa Albă a catalogat toate ipotezele enunţate ca “ridicole”. De altfel, jurnaliştii de la Daily Mail cred că o posibilă explicaţie pentru aşa-zisa “cicatrice” a lui Obama ar putea fi neatenţia frizerului sau chiar lumina nepotrivită în care a fost fotografiat.

Vizualizări: 201

Comentează