O asistenta ucraineana se destainuie: “Taticul Gaddafi e generos cu femeile”

Presedintele libian Muammar Gaddafi este foarte atent cu femeile din anturajul lui, daruindu-le cadouri extrem de scumpe si facandu-le toate poftele.

Domn. Muammar Gaddafi stie ss se poarte cu cei din anturaj

Intr-un interviu acordat publicatiei “Komsomolskaya Pravda”, Oksana Balinskaya, o fosta asistenta medicala care a lucrat pentru liderul de la Tripoli, Muammar Gaddafi, face dezvaluiri despre viata acestuia. “Cat am muncit pentru el, alaturi de alte colege de-ale mele, ne-a facut toate poftele. Ne-a dat an de an cate un ceas de aur cu chipul lui, bani ca sa ne cumparam lucruri scumpe si ne-a pus la dispozitie apartamente de lux”, a spus Oksana. “Obisnuiam sa-i spunem “taticul” si asta ii placea la nebunie”, a adaugat ea.
Potrivit cancan.ro, Oksana Balinskaya, asistenta ucraineană care a lucrat pentru liderul de la Tripoli, Muammar Gaddafi, până la începerea conflictului armat din Libia, a dat detalii şI despre sănătatea “Colonelului”. “Este sănătos tun şI foarte rezistent, pentru un bărbat care are 68 de ani. mulţi şi-ar dori să fie la fel de în formă ca el”, a spus Oksana. “Lui Gaddafi îi place să mănânce bine. Preferă carnea de cămilă şI de miel cu paste făcute ca în bucătărie italiană”, a adăugat ea. Ucraineanca a lucrat pentru Gaddafi împreună cu alte patru colege, dintre care una, pe nume Galina Kolotnitskaya, a fost dată ca fiind amanta preşedintelui libian. Oksana susţine că informaţia este total neadevărată. “Galina a lucrat, timp de opt ani, la clinica care se ocupa exclusiv de îngrijirea medicală a familiei Gaddafi, aflată chiar la reşedinţa “Colonelului”. Era cea mai bună dintre toate asistentele, din punct de vedere profesional. Cunoştea la perfecţie limba şI obiceiurile de acolo. Era apreciată de preşedinte, dar între ei nu a fost niciodată vreo idilă. Este pură invenţie. Preşedintele eramai degrabă apropiat de o anume Draga din Serbia”, a afirmat Oksana Balinskaya.

Vizualizări: 298

Comentează