Angelina Jolie şi-a făcut un tatuaj pentru Brad Pitt

Angelina Jolie şi-a făcut un tatuaj pentru Brad Pitt

Recenta vizită pe care faimoasa actriţă, Angelina Jolie, a făcut-o în calitate de Ambasador al Bunăvoinţei în Tunisia, a născut tot felul de zvonuri, după ce i-a fost fotografiat noul tatuaj.

Tatuajul, pe care aceasta îl are pe mâna stângă, şi care conţine coordonatele locurilor de naştere ale celor şase copii ai săi, a dezvăluit în imaginile recente o nouă linie. Toată lumea a crezut că este vorba despre o intenţia Angelinei de a face o nouă adopţie, scrie libertatea.ro.

Pentru a evita aceste speculaţii, frumoasa actriţă a declarat, pentru revista People, că speculaţiile pe seama adoptării unui alt copil sunt false, cea de-a şaptea notă a tatuajului reprezentând latitudinea şi longitudinea Oklahomei, locul de naştere al lui Brad Pitt.

Se pare că Angelina şi-ar fi făcut acest nou tatuaj cu ocazia mutării întregii familii în Los Angeles şi semnifică “unitatea familiei”, potrivit unui apropiat al actriţei.

Cuplul Jolie-Pitt are deja trei copii adoptaţi, Maddox Chivan, Zahara Marley şi Pax Thien şi trei proprii, Shiloh Nouvel şi gemenii Knox şi Vivienne.

Vizualizări: 165

Comentează