Bărbaţii nu pot provoca orgasm femeilor doar cu o partidă de sex oral!

Number of View: 489

Oamenii se împiedică adesea de câteva mituri legate de sex care de cele mai multe ori duc la inhibiţii când vine vorba de relaţii sexuale. Astfel, oamenii de ştiinţă au încercat să le demonteze pe fiecare în parte şi să demonstreze încă o dată dacă mai este nevoie că în materie de sex lucrurile sunt de fiecare dată altfel, scrie cancan.ro

Iată mai jos câteva mituri legate de sex demontate de specialişti:

1. Mărimea penisului contează! – Nimic mai neadevărat. Pentru o satisfacere ca la carte nu este nevoie de un penis uriaş pentru că doar o treime a veginului are terminaţiile nervoase c e provoacă plăcere.

2. Poziţia misionarului este plictisitoare – Această idee a apărut deoarece în filmele porno această poziţie nu este folosită pentru că este mai dificil de filmat. În realitate însă poziţia misionarului este foarte uşor de pus în practică de cupluri şi oferă satiisfacţie ambilor parteneri.

3. Femeile adoră să stea deasupra – Chiar dacă mulţi cred că femeilor le place să stea deaspra pentru a atinge mai uşor orgasmul, nimic nu e mai fals. Cele mai bune poziţii, pe care reprezentantele sexului frumos le preferă, sunt fie atunci când stau pe spate fie când stau pe burtă.

4. E vina bărbatului când partenera nu are orgasm – Posibilitatea de a ajunge la orgasm a unei femei este strâns legată de organismul acesteia şi de starea sa psihologică. Exită femei care niciodată nu au experimentat un orgasm.

5. Bărbaţii susţin că pot provoca orgasm femeilor doar cu o partidă de sex oral – O femeie ajunge foarte greu la orgasm în cazul unei partide de sex oral şi de cele mai multe ori acest gen de relaţii intime se termină fără satisfacerea absolută în cazul doamnelor.

Comentează