Chivu: L-aş fi votat şi pe Diego Milito la Balonul de Aur, dar nu era pe listă

Chivu: L-aş fi votat şi pe Diego Milito la Balonul de Aur, dar nu era pe listă

Jucătorul formaţiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat, în cadrul emisiunii Prima Serata de la Inter Channel, că l-ar fi votat la Balonul de Aur şi pe coechipierul său Diego Milito, însă acesta nu a fost pe listă, astfel că i-a ales pe Wesley Sneijder, Xavi şi Arjen Robben.

Premiul Balonul de Aur lui Messi? E o poveste lungă. Nu ştiu dacă este bine că s-a votat valoarea absolută şi nu ceea ce jucătorul a făcut în acel an. Dacă s-a votat valoarea absolută, atunci e clar că Messi va putea învinge şi în următorii zece ani. Eu, în calitate de căpitan al României, i-am votat pe Sneijder, Xavi şi Robben. Sneijder pentru că a câştigat totul cu Inter şi a dus Olanda în finala Mondialului. Xavi pentru că a câştigat campionatul Spaniei cu Barca şi Mondialul cu Spania. Robben pentru că, deşi nu a câştigat finalele disputate, a dus Bayern Munchen în finala Ligii Campionilor şi, ca şi Wesley, a dus Olanda în finala CM. Evident, aceste alegeri au fost făcute după ce am primit lista candidaţilor pe care nu era trecut şi Diego Milito… “, a afirmat Chivu.

Chivu a subliniat că nu-l deranjează că joacă pe stânga la Inter: “Îmi place să joc, să simt că am încrederea antrenorului, a coechipierilor şi a fanilor. Îmi place să contribui la echipă şi să înving cu Inter”, a spus Chivu.

În cadrul emisiunii, Chivu s-a şi distrat. După ce un fan a remarcat că este mai calm de când Leonardo este pe banca tehnică, Chivu a surâs, a aplecat capul şi şi-a arătat cicatricea: “Uneori îmi intră puţin aer…”

Chivu a subliniat că îi place să gătească pentru “cele trei femei: Adelina, Natalia şi Anastasia” din viaţa lui, însă a menţionat că şi acasă la el se mănâncă “uşor şi sănătos”, ca şi în cantonament la Inter. De asemenea, el susţine că vrea să participe la creşterea fetiţelor lui şi de aceea mai dă câte o mână de ajutor soţiei.

“Cu Inter am câştigat totul şi a fost magnific. Pentru recuperare a fost un timp record, vreau şi trebuie să mulţumesc din nou medicilor de la Inter şi tuturor celor care au avut grijă de mine, au fost fantastici. Şi fanilor, care m-au făcut să le simt afecţiunea încă din prima zi. I-am promis Adelinei că n-o să mă mai tund aşa scurt. Pe mine nu mă deranjează, dar este adevărat că nu-mi petrec ziua în faţa oglinzii. Dar promisiunea e promisiune, nu o voi mai face”, a declarat Chivu.

sursa: mediafax.ro

vizualizări: 89

Comentează