Casa unei femei a avut parte de 200 de incendii provocate de… fantome!

Casa unei femei a avut parte de 200 de incendii provocate de… fantome!

Casa unei bătrâne de 73 de ani din Malaezia este bântuită de spirite şi după ce au venit “specialişti” în domeniu.

Femeia din Malaezia, Zainab Sulaiman, are casa plina de fantome. Deşi locuieşte acolo împreună cu nora şi nepoţii, bătrâna spune că au existat peste 200 de incendii in respectiva locuinta, toate provocate de acestea.

Auzind de casa bântuită, un grup de musulmani experţi în vânătoarea de fantome, Darul Shifaq, au stat jumătate de noapte în casa bătrânei din satul Kampung Penam­bang Bunga Emas.

Bărbaţii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru ca spiritele să dispară. Aceştia susţin că au cântat versuri din Coran şi au dat cu apă sfinţită peste toate tablourile şi colecţiile de pistoale, săbii şi armuri, deoarece aceştia cred că sunt locuri perfecte de ascunzătoare pentru fantome.

“Am mai avut de-a face cu astfel de activităţi paranormale şi s-ar putea ca totul să vină de la antichităţile pe care femeia le are prin casă. Zainab ar fi putut moşteni obiectele de la strămoşii ei, care ar fi putut practica magia neagră”, a spus liderul grupului, Zakaria Ya.

Se pare că numărul incendiilor inexplicabile a crescut, după ce casa i-a fost vizitată de vânătorii de fantome, potrivit AsiaOneNews.

“De câteva zile am numărat cel puţin 46 de nou focuri apărute peste tot unde sunt haine şi în fiecare colţ al casei. În ciuda eforturilor noastre, spiritele sunt încă aici”, a declarat Zakaria.

sursa: cancan.ro

vizualizări: 262

Comentează