Detoxificaţi-vă organismul cu apă, sucuri naturale, ceaiuri şi supe. Consumaţi cât mai multe lichide!

Detoxificaţi-vă organismul cu apă, sucuri naturale, ceaiuri şi supe. Consumaţi cât mai multe lichide!

Aţi petrecut din plin de Sărbători? Aţi dat iama în bunătăţile puse pe masă, fără să vă gândiţi că vă pot face rău? Primul pas pe care trebuie să-l faceţi este să urmaţi o cură de detoxificare a organismului.

Puteţi începe prin a ţine o “mică” dietă, care va reuşi să vă stabilească resursele energetice şi care vă va reda vitalitatea. Supranumit “groapa de gunoi” a organismului, colonul este privit ca un sistem de canalizare. Cu cât acesta este mai curat, cu atât veţi fi mai sănătoşi. Este momentul optim să consumaţi mai multe salate. În cazul în care munca dumneavoastră este epuizantă, includeţi în alimentaţie peşte, de trei ori pe săptămână. Dar aveţi grijă ca porţia să nu depăşească 300 de grame.

Încercaţi să vă feriţi pe cât puteţi de factorii poluanţi (fumat, aditivi alimentari, pesticide), care se găsesc din belşug peste tot. Pentru a realiza detoxificarea organismului, este necesar ca ficatul şi rinichii să funcţioneze la parametri optimi, astfel încât să se poată elimina toxinele acumulate în organism. Este indicat să consumăm minimum 2,5 l de lichide pe zi (apă, apă plată, sucuri naturale, ceaiuri, supe).

Vizualizări: 397

Comentează