Accident grav pe traseul Chişinău–Lozova: 3 oameni morţi şi unul în stare critică

Accident grav pe traseul Chişinău–Lozova: 3 oameni morţi şi unul în stare critică

Trei persoane au murit în dimineaţa curentă, 26 noiembrie, după ce maşina în care se aflau s-a lovit cu un microbuz de rută pe traseul Chişinău–Lozova, transmite Info-Prim Neo.

Potrivit poliţiei de la Străşeni, şoferul autoturismului a ieşit pe contrasens pentru o depăşire şi s-a izbit frontal în microbuzul Mercedes-Sprinter, care circula pe ruta Lozova –Străşeni.

În urma impactului violent, şoferul automobilului şi o pasageră au decedat pe loc, iar un alt pasager a murit la spital. Încă o persoană care se afla în acelaşi automobil a fost internată în stare deosebit de gravă la spitalul din Străşeni.

Specialistul Serviciului Relaţii cu Publicul al Direcţiei Poliţia Rutieră, Dana Andronic, spune că niciuna dintre victime nu avea acte de identitate asupra sa. La fel şi actele automobilului sunt lipsă.

În accident au fost răniţi şi doi pasageri din microbuz, unul s-a ales cu mâna ruptă, iar celălalt cu nasul spart.

O altă tragedie s-a produs ieri pe traseul Chişinău – Ungheni. Doi tineri, de 20 şi 23 de ani, au ars de vii într-un automobil VAZ, care a luat foc după un accident de circulaţie în apropierea satului Corneşti. Alte trei persoane implicate în accident au ajuns la spital.

În aceeaşi zi, un om al străzii care cerşea bani şoferilor, deplasându-se printre maşini, a fost lovit de un automobil la intersecţia străzilor Mihai Kogălniceanu cu Vasile Alecsandri, după care a fost călcat peste cap de roata altei maşini. Bărbatul nu a supravieţuit.

Tot joi, Un automobil Audi-80, condus de un bărbat de 36 de ani, s-a izbit violent într-o combină pe traseul Râşcani – Glodeni. Accidentul s-a produs aproape de ora 19.00. Bărbatul a murit pe loc, iar soţia lui s-a ales cu diverse traumatisme.

Pe parcursul zilei de joi şi în noaptea spre vineri, 26 noiembrie, pe traseele din Republica Moldova au fost înregistrate 10 accidente de circulaţie cu 4 persoane decedate şi 8 traumatizate. Încă trei persoane au murit într-un accident rutier produs vineri dimineaţa.

Sursa: info-prim.md

vizualizări: 508

2 Comentarii

  • straseneanca
    26 noiembrie 2010 | Permalink |

    groaznic! acum 2 ani s-a mai intamplat un accident in zona ceea, atunci au murit 5 baieti, dintre care 4 – pe loc! poate ar fi cazul sa se mai instaleze niste semne in zona? sau sa se sfinteasca locul?

  • Cetăţeanul
    26 noiembrie 2010 | Permalink |

    Slavă domnului că nu este atât de accesibilă o armă de foc cum este un permis de conducere, că de altfel ar fi al treilea război mondial. Dar groaznica şi teribila statistică ar fi trebuit să pună pe gânduri pe unii demnitari, iar unelea structuri de forţă – pe controlul riguros a celora, care nu frecventează orele la cursurile de şoferi, iar unia primesc şi permisuri aici în Moldova în timp ce ei se află peste hotarele ţării.

Comentează