Marina şi Vlad, cei un pic mai „părinţi” de la „Acasă Devreme”

Marina şi Vlad, cei un pic mai „părinţi” de la „Acasă Devreme”

Chiar dacă iniţial au fost „programaţi” ca fiind perechea sobră de prezentatori, Marina Calancea şi Vlad Marcoci ştiu să-i amuze pe telespectatorii emisiunii „Acasă Devreme”.

Lumea s-a săturat de atâta politică, slavă Domnului, noi nu facem asta la „Acasă Devreme”

Au ieşit pentru prima dată în emisie directă de Hramul Chişinăului, în tumult de evenimente şi atmosferăa festivă. Însă n-au avut nici un dram de emoţii, ambii fiind obişnuiţi şi cu presa, şi unul cu celălalt. „Am fost împreună colegi la radio şi acum facem echipă bună. Chiar dacă a fost prima noastră emisie directă, nu a fost nici pe departe prima noastră apariţie pe ecran”, mărturiseşte Vlad.

Ideea producţiei le-a sunat bine, pentru că „Acasă Devreme” este o „altfel” de emisiune, cireașa de pe tort în abundenţa şabloanelor şi discuţiilor politice. „Mie mi-a plăcut din start formatul, iar faptul că aveam să lucrez cu Vlad, pe care-l admir pentru profesionalism, nu a făcut decât să-mi întărească decizia”, spune Marina. „Lumea s-a săturat de atâta politică, slavă Domnului, noi nu facem asta la „Acasă Devreme”. Apropo! Specificul acestei emisiuni este că o zi suntem prezentatori si alta – telespectatori. Ba chiar se întâmplă să privim emisiunea cu noi înşine, pe internet sau chiar noaptea, în reluare la televizor”, adaugă Vlad.

Noi suntem un pic mai în vârstă, un pic mai căsătoriţi, un pic mai părinţi”

Deşi în faza iniţială proiectul „Acasă Devreme” venea cu o varietate de perechi de prezentatori, se pare că Marina şi Vlad au uitat că sunt cei „serioşi” şi „sobri”, astfel că se ţin şi ei de glume, făcând telespectatorii să se simtă mai degajaţi. „Nu ne reuşeşte întotdeauna să fim serioşi. Adesea sunt ironic, chiar sarcastic şi uneori regret asta”, zice Vlad. Însă tot ei rămân a fi oarecum „fraţii mai mari” ai emisiunii, şi asta pentru că au deja familii, copii. „Mai mari”? De ce? Nu ne încap fălcile în ecran? Glumim. De fapt, acesta este adevărul – noi suntem un pic mai în vârstă, un pic mai căsătoriţi, un pic mai părinţi. Dar suntem toţi colegi şi prieteni, ne place să petrecem timpul liber împreună”, spun Marina şi Vlad.

Stela DĂNILĂ

vizualizări: 408

One Comment

  • elena
    4 noiembrie 2010 | Permalink |

    bravo Marina, Vlad, sunteti frumosi ambii si e o placere sa va urmaresc. chiar ma stradui sa ajung la timp acasa ca sa prind emisiunea de la inceput. Si Lilu si Calin imi sint dragi. Succes pe mai departe.

Comentează