..

Un neamţ, cel mai mare agresor sexual din Europa: a violat 1.000 de femei

In urmă cu cateva luni, atunci cand poliţia germană reuşea să ii incătuşeze pe Joerg P., acesta era suspect pentru “doar” 18 violuri. În urma audierilor însă, neamţul în vârstă de 46 de ani este acuzat că a agresat sexual peste 1.000 de femei.

Povestea lui Joerg P., un neamţ în vârstă de 46 de ani, a ieşit la iveală în primăvara acestui an, atunci când poliţiştii germani, în colaborare cu omologii din Belgia, au reuşit să-l prindă, el fiind în acel moment suspect pentru 18 violuri săvârşite în ţara natală şi în Belgia.

Odată încătuşat, bărbatul a ajuns în faţa instanţei de judecată, acolo unde şi-a spus povestea şi a dezvăluit lucruri de neimaginat. El susţine că a violat, în ultimii 22 de ani, peste 1.000 de femei din Germania, Olanda, Belgia şi Luxemburg, toate aceste fapte fiind urmarea unei decepţii în dragoste.

Poate lua maxim 15 ani de închisoare

Neamţul, considerat cel mai mare agresor sexual din Europa, le-a explicat judecătorilor că decepţia l-a făcut să simtă nevoia de a umili sexual femeile, mai ales pe cele realizate, şi din acest motiv a recurs la viol.

Neamţul nu riscă însă, în urma procesului care a început de curând la Dusseldorf, mai mult de 15 ani de închisoare, pentru faptele comise.

Sursa: libertatea.ro

Vizualizări: 664

Comentează