Viitoare mămică, suspectată de comercializarea ilegală a armelor

Viitoare mămică, suspectată de comercializarea ilegală a armelor

Trei persoane – doi bărbați şi o femeie, originari din oraşul Râbniţa, au încăput pe mâna poliţiei în momentul în care transportau din regiunea transnistreană, peste Nistru, arme şi muniţii spre comercializare în partea dreaptă a râului.
Ofiţerii Direcţiei pentru combaterea crimei organizate au documentat activitatea unui grup din trei persoane, specializat în trafic şi comercializare ilegală de arme şi muniţii. Aceştia au vârsta cuprinsă între 27 şi 53 de ani şi sunt domiciliaţi în oraşul Râbniţa. Este vorba despre trei consăteni, dintre care o femeie, fiica şefului grupării. Potrivit datelor poliţieneşti, suspecţii practicau acest gen de activitate de mai mult timp, transportând cu barca, peste Nistru diverse unităţi de armament şi muniţii. Marfa era sustrasă de la bazele militare din regiunea de est a ţării şi era transportată la comanda solicitanţilor. Doritorii de a cumpăra arme erau găsiţi de către o femeie însărcinată în luna a patra.
Tipii au fost reţinuţi în flagrant în momentul în care încercau să comercializeze 2 aruncătoare de grenade RPG, trei grenade de mână F 1 şi o grenadă de mână RGD 5 la preţ de 1000 de euro.
Pe marginea acestui caz a fost iniţiată o cauză penală. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de „Purtare, păstrare, procurare, fabricare, reparare sau comercializare ilegală a armelor şi muniţiilor”, suspecţii riscă până la 10 ani de închisoare. În prezent, cei doi bărbaţi se află în arest preventiv pe un termen de 30 de zile, femeia, însărcinată fiind, potrivit legislaţiei este cercetată în stare de libertate.
S.O.

vizualizări: 173

One Comment

  • Nume
    3 iunie 2010 | Permalink |

    poate nu’i gravida, poate pur si simplu o inghitit niste grenade?

Comentează