Ian Raiburg, dispus să reia prietenia cu Ion Suruceanu

Ian Raiburg, dispus să reia prietenia cu Ion Suruceanu

Au fost prieteni buni mai bine de 25 de ani, dar din cauza unei neînţelegeri colaborarea şi prietenia lor frumoasă s-a spulberat. Ion Suruceanu a rămas indignat atunci când legendarele sale piese „Ce seară minunată”, „Luna, luna” şi altele, scrise de Ian Raiburg, au început să fie interpretate de Fuego.
Şi chiar dacă au afirmat că nu există cale de împăcare, se pare că mai există o mică speranţă.

I-a răspuns printr-un zâmbet

După cinci ani, timp în care nu şi-au vorbit şi nu s-au întâlnit, dorul prieteniei cea de altădată, care nu poate fi dată uitării, încă mai persistă. Ian Raiburg a decis „să spargă gheaţa”, vorbind despre posibilitatea împăcării cu Ion Suruceanu. „Nu ne-am certat şi nu ne-am bătut. Ştiţi, oamenii se împacă atunci când se ceartă. Ce-a fost, a fost – fiecare are părerea şi dreptatea sa. Nu ştim ce ne rezervă viitorul şi în ce relaţii vom fi. În cinci ani ne-am întâlnit o singură dată, dar şi atunci din întâmplare. L-am întrebat ce face şi am primit drept răspuns un zâmbet şi atât. Dacă relaţia noastră de prietenie va redeveni cea de altădată, înseamnă că aşa a vrut Dumnezeu”, ne-a declarat interpretul.

Numit beţivan

În aceste momente, Ian Raiburg pregăteşte o nouă surpriză fanilor său – un CD cu muzică etno, lansarea căruia va avea loc în curând. Chiar dacă în ultimul timp s-au spus lucruri nu tocmai plăcute la adresa sa, compozitorul nu se gândeşte să plece peste hotare. „Timp de 16 ani am fost plecat, am revenit pentru a scrie muzică pentru locurile unde m-am născut. Chiar de m-au numit beţivan care scrie muzică moldovenească, voi continua să fac ceea ce ştiu mai bine. Tâmpiţi sunt foarte mulţi în viaţa asta”, conchide Ian Raiburg.

Lena NEGRU

Vizualizări: 2141

One Comment

Comentează