Doina Sulac între „Lăutarii” şi Fraţii Advahov

Doina Sulac între „Lăutarii” şi Fraţii Advahov

De mai bine de un an Doiniţa Sulac anunţa pentru fanii săi o surpriză muzicală împreună cu fraţii Advahov. După înregistrări în studio şi alte investiţii financiare, interpreta s-a răzgândit. Nu-l mai lansează.

Război nedeclarat?

Fraţii Advahov au muncit enorm la respectivul CD şi au avut neplăcuta surpriză să constate că acesta nu va mai apare pe piaţă. „Discul este finisat de foarte mult timp. După părerea mea, este unul foarte reuşit. Nu pot să-mi dau seama de ce nu a ieşit în vânzare şi de ce nu a fost lansat. La acest CD a contribuit financiar şi naşul meu”, ne-a declarat, indignat, Vasile Advahov.
Prin târg circulă zvonul precum că maestrul Nicolae Botgros a venit cu o propunere mai bună pentru Doiniţa Sulac. Acesta a contactat-o pe fina sa pentru a-i oferi piese şi aranjamente muzicale mult mai reuşite.
Contactată de „apropo”, Doiniţa a negat zvonurile. „Eu ştiu de concurenţa dintre ei dar, în situaţia mea, nu este cazul să vorbim de asta. Maestrul Botgros mi-a oferit nişte piese noi şi eu am decis să schimb genericul la CD. Deocamdată nu se ştie la care variantă voi rămâne. Poate voi lansa varianta finală cu fraţii Advahov. Nu le-am spus că albumul nu va apărea pe piaţă sau că nu mi-a plăcut. Pur şi simplu, m-am apucat de un alt proiect. Am dorit să includ alte piese în CD, ceva mai interesant şi de aici a apărut această situaţie. Când va veni timpul să lasez albumul neapărat o voi face într-un cadru oficial. Cu fraţii Advahov sunt în realţii foarte bune, suntem prieteni, practic am crescut în orchestra lor. Ei s-au bucurat pentru mine când au auzit de colaborarea mea cu „Lăutarii”, spune Doiniţa Sulac.
La rândul său, maestrul Botgros ne-a declarat că tot ce se spune la adresa sa sunt nişte minciuni. „Un cântăreţ îşi imprimă piesele cu cine doreşte. Un muzician ar trebui mai mult să cânte decât să vorbească. Doiniţa a cântat foarte mult timp cu noi”, conchide artistul.

L.N

vizualizări: 187

Comentează