După șase luni de mariaj, primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, divorțează

După șase luni de mariaj, primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, divorțează

În luna mai a acestui an, primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, îi jura credință veșnică jurnalistei Anișoara Loghin. Pentru cei doi, veșnicia a durat doar șase luni, așa că sâmbătă, 8 octombrie, politicianul a făcut anunțul despărțirii prin intermediul rețelelor sociale.

Despărțirea s-a produs mai repede decât s-ar fi așteptat oricine, dar a fost amiabilă, după cum primarul a subliniat pe Facebook: „Prin prezenta aducem la cunoștință ca subsemnatul și Anișoara Loghin, din păcate, vom divorța. Decizia a fost luată împreună. Nici unul, nici altul nu vom răspunde la întrebări cu privire la acest subiect. Rugăm, în măsura în care acest lucru este posibil, tratarea cu discreție a acestei situații, și așa suficient de neplacute”.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, oaspeți de seamă la nuntă

nunta dorin chirtoaca

De la nunta cu ștaif din Chișinău nu au lipsit Elena Băsescu și Bogdan „Syda” Ionescu, soțul ei de atunci. Cei doi s-au despărțit în septembrie, iar o lună mai târziu, Dorin Chirtoacă le-a urmat exemplul. Ținuta fiicei lui Traian Băsescu a fost apreciată de criticii de modă. „Ţinuta e foarte bine articulată. Simplă, austeră, dar cu un spate gol senzual. Pantofii sunt ok. Poate mergea un plic spre tonul pantofilor – cel mult. Dar e foarte ok şi aşa. Nu am văzut o apariţie publică a Elenei Băsescu atât de bine controlată şi fără erori”, a explicat analistul de modă Alin Gălăţescu.

Sursa: click.ro