Olga Busuioc, răsfăţată de ziua ei de… Moş Crăciun. „Hai 30!” // FOTO

Olga Busuioc, răsfăţată de ziua ei de… Moş Crăciun. „Hai 30!” // FOTO

Soprana Olga Busuioc îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Frumoasa şi talentata şatenă, care a împlinit 30 de ani, a fost răsfăţată din plin cu daruri de persoanele dragi, iar fanii şi prietenii virtuali i-au umplut pagina de Facebook cu mesaje de felicitare.

„La 10 ani visam. La 15 ani nu ştiu dacă înţelegeam ceva. La 18 ştiam că tot ce fac trebuie să fac la 200% ca să am ca rezultat cele 90 %. La 20 de ani echilibrul îl vedeam acasă, dar de fapt era în altă parte. În consecinţă am trăit cea mai utilă experienţă. La 25 de ani spuneam că sunt împlinită pentru că am o familie şi oameni minunaţi în jur. La 30 am înţeles că totul e posibil, trebuie doar să-ţi doreşti. Deci, hai 30!”, a scris soprana pe Facebook.

tiffan

Omagiata a publicat pe contul ei câteva poze din care ne putem da seama că a fost alintată cu dărnicie de cei care o iubesc: flori, o felicitare dulce, scrisă… pe un tort, dar şi un inel marca Tiffany. Soprana nu a scris de la cine e bijuteria, iar comentariu la fotografie era următorul: „Cei de la livrare au pus papion roşu şi păstrează confidenţialitatea. El spune că Moş Crăciun îl cheamă. Tare glumeţ moşu”.

tiffn

Menţionăm că deţinătoarea unor prestigioase premii muzicale, soprana Olga Busuioc, a cântat pe cele mai mari scene ale lumii, talentul ei fiind remarcat şi de marele tenor Placido Domingo, care i-a propus colaborare.

tiffan

În august, 2011, soprana s-a căsătorit cu membrul formatiei Acord, Igor Stribiţchi.

T.N.