Un tânăr interpret din Rusia S-A ÎNSURAT CU O PENSIONARĂ! Foto cu mirii AICI!

Un tânăr interpret din Rusia S-A ÎNSURAT CU O PENSIONARĂ! Foto cu mirii AICI!

În ultimele luni, ziarele din Rusia au scris aproape zilnic despre relaţia pe care interpretul Prohor Şalyapin (28 de ani) o are cu femeia de afaceri Larisa Kopenkina (57 de ani), iar la începutul acestei săptămâni cei doi şi-au oficializat relaţia.

Mirii şi-au spus „da!” la starea civilă din Moscova, în prezenţa rudelor şi prietenilor, iar martori le-au fost Lena Lenina şi Bary Alibasov.
Tinerii păreau fericiţi, deşi criticile în adresa lor nu au contenit chiar de când şi-au anunţat oficial relaţia (actriţa şi prezentatoarea tv Larisa Guzeeva i-a spus miresei, fără ocolişuri, că dacă fiul i-ar aduce o astfel de noră, ea ar otrăvi-o).
Mirii erau îmbrăcaţi în alb, iar mireasa a renunţat la tradiţionalul văl. Totuşi, ea a ales să poarte rochie de mireasă, deşi nu mai e demult o tinerică.
La ceremonie au fost prezenţi doar apropiaţii, iar mama lui Prohor nu a venit la nuntă pentru că ar fi avut probleme de sănătate. „Dar fraţii mei sunt aici”, le-a spus mirele jurnaliştilor imediat după cununia civilă, scrie eg.ru.
Curios din fire, Bary Alibasov i-a întrebat pe tinerii însurăţei dacă după nuntă urmează prima noapte de nuntă. „Ei, care prima?”, a răspuns Kopenkina cu subînţeles.
Într-un interviu acordat tabloidului „Express Gazeta” acum o lună, cei doi au declarat că relaţia lor e pe bune, că se iubesc, deşi Prohor e cam de-o vârstă cu fiul pensionarei. Interpretul a ţinut să specifice că nu-şi face PR, precum spun unii.
Femeia de afaceri Larisa Kopenkina e conştientă că, la anii ei, nu mai poate naşte copii, dar nu ar deranja-o dacă Prohor ar avea copiii lui, mai ales ţinând cont de experienţa Allei Pugaciova şi a lui Maxim Galkin, care acum câteva luni au devenit părinţi de gemeni.
Prohor Şalyapin şi Larisa Kopenkina au făcut cunoştinţă în ianuarie, 2013, pe malul Oceanului Atlantic, unde ambii veniseră în vacanţă.

3 a 1
T.N.
Foto: www.eg.ru