Agentul de pază nu l-a înjurat pe maestrul Botgros?

Agentul de pază nu l-a înjurat pe maestrul Botgros?

Vlad Ţurcanu, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Nicolae Timofti, a declarat în cadrul unui briefing de presă că agentul de pază, despre care se spune că l-ar fi înjurat pe maestrul Nicolae Botgros, nu face parte din direcţia de pază a preşedintelui ţării. Mai mult decât atât, consilierul prezidenţial susţine că în urma unei investigaţii preliminare s-a demonstrat că angajatul Serviciului Protecţie şi Pază de Stat nu l-a înjurat pe dirijorul „Lăutarilor”.

„Este regretabil că a avut loc acest incident. O anchetă internă va demonstra gradul de culpă a angajatului Serviciului Protecţie şi Pază de Stat. Din investigaţiile preliminare, pot spune că acesta nu a adresat injurii la adresa lui Nicolae Botgros. Preşedintele Nicolae Timofti îi mulţumeşte maestrului pentru spectacolul frumos care a avut loc la Palatul Naţional”, a declarat Vlad Ţurcanu.
Şeful Serviciului Protecţie și Pază de Stat, Igor Bodorin, a iniţiat în această dimineaţă o anchetă pentru a stabili gradul de vinovăţie a colaboratorului său.
Precizăm că în urma situaţiei neplăcute, „regele viorii” a declarat că nu-l va mira faptul „dacă se va spune că acest incident nici nu a avut loc şi că ceea ce vorbeşte Nicolae Botgros nu este adevărat”.
L.N.
Colaj: APROPO Magazin

Vizualizări: 1102

One Comment

  • Rodica
    11 martie 2013 | Permalink |

    Botgros este regele viorii dar si clarvazator in cea ce tine de el.

Comentează