Georgeta Voinovan o ameninţă cu judecata pe soţia consilierului prezidențial

Georgeta Voinovan o ameninţă cu judecata pe soţia consilierului prezidențial

Interpreta şi compozitoarea Georgeta Voinovan a decis să le pună la respect pe persoanele care scriu „mizerii” la adresa sa pe internet. După ce a fost acuzată că ar fi amanta unui bărbat căsătorit, pe site-urile de socializare au apărut numeroase comentarii negative şi dure la adresa artistei. Georgeta Voinovan este sigură că o parte din ele vin de la actuala soţie a purtătorului de cuvânt de la preşedenţie, Vlad Ţurcanu, cu care interpreta a fost căsătorită şi cu care are doi copii.

„Ea scrie foarte clar că eu trăiesc din salariul soţului ei cu care am doi copii. Dacă eu trăiesc din salariul soţului ei, atunci hai să vedem în judecată din salariul cui trăiește ea! La moment, soțul ei plăteşte datoriile pe care le-a acumulat la pensia alimentară. Aş fi putut să mă duc cu foarte multe lucruri ce-l vizează pe Vlad Ţurcanu şi să i le pun pe masă dlui Nicolae Timofti, apoi să-l întreb dacă un astfel de consilier şi purtător de cuvânt îşi dorește. Dar nu am făcut acest lucru. Le cunosc pe persoanele care scriu mizerii despre mine pe internet, dar de data asta nu voi sta cu mâinile în sân şi le voi acționa în judecată, dacă nu-şi vor prezenta scuzele de rigoare. Aici mă refer şi la actuala soţie a lui Vlad Ţurcanu, cel care mi-a fost cel de-al doilea soţ, dar nu şi ultimul”, a declarat Georgeta Voinovan pentru Pro TV.
La rândul lui, Vlad Ţurcanu refuză să facă vreo declaraţie.
Cât despre acuzaţiile de adulter, Georgeta Voinovan spune că va face mai multe declaraţii după ce se vor calma spiritele în familia prietenului ei, Ion Dosca. „Chiar aseară m-am întâlnit cu el şi am stat de vorbă. Nu pot să-l evit pentru că lucrez la un proiect legat de restaurantul său. Nu pot să renunţ la angajamentele mele din cauza acestor acuzații”, conchide interpreta.
S.P.

2 Comentarii

  • vasea
    18 februarie 2013 | Permalink |

    Ce legatura are Timofti cu problemele georgetei? Ce legatura are meseria lui Turcanu cu problemele lui personale? Giorjăta este lipsită de logică.
    „Dar nu am făcut acest lucru” – și ce vrei? aplauze pentru asta, monument?

  • 14 martie 2013 | Permalink |

    Draga georgeta esti o femeie frumoasa si o interpreta superba sa stii ca eu sut fanul tau

Comentează