UITE cât te costă s-o chemi pe Zinaida Julea la nuntă!

UITE cât te costă s-o chemi pe Zinaida Julea la nuntă!

O asculţi la radio şi la televizor, o admiri şi visezi s-o inviţi să-ţi cânte la un eveniment special măcar o dată în viaţă. Fie că este vorba despre petrecerea de ziua de naştere, o nuntă sau o cumetrie, ţi-ai făcut planuri şi eşti dispus să pui bani deoparte pentru a o invita să-ţi facă „o cântare”.

Zinaida Julea este una din cele mai solicitate artiste de la noi, iar dacă vrei s-o inviţi să-ţi cânte la o sărbătoare de familie, atunci află că onorariul său ajunge şi până la 1000 de euro. Interpreta consideră că nu este de mirare faptul că artiştii ajung să câştige un ban în plus din nunţi ori botezuri. „Este o plăcere să merg la astfel de evenimente deoarece mă bucură când văd cât de frumos joacă tineretul horele şi sârbele noastre. Nu este umilitor să cânţi la astfel de evenimente frumoase. Toţi cântăreţii buni, care sunt apreciaţi şi admiraţi de public, sunt invitaţi la nunţi şi cumătrii. Doar interpreţii cei care nu sunt invitaţi stau pe-acasă”, a declarat Zinaida Julea pentru perfecte.md.
Şi timpul vedetelor din România costă bani. Irina Loghin ia între 1000 şi 2000 de euro, Maria Ciobanu între 1000 şi 1500, la fel şi Niculina Stoican. Aurel Tămaş şi taraful vin la nuntă doar pe 3000-4000 de euro, Dan Bittman şi trupa lui cântă pentru 6500-8000 de euro, Direcţia 5 are un tarif maxim de 6000 de euro, iar Ştefan Bănică Jr. un onorariu de 10.000 de euro.
L.N.