Mama Doinei Sulac către Nicolae Botgros: „Lasă-ne în pace!”

Mama Doinei Sulac către Nicolae Botgros: „Lasă-ne în pace!”

Svetlana Cibotaru, cea de-a treia soţie a lui Nicolae Sulac, a declarat pentru APROPO că „s-a săturat de bârfele şi minciunile născocite de Nicolae Botgros”. Mama Doinei Sulac ne-a mărturisit că nu va sta cu mâinile în sân atunci când cineva va îndrăzni să o bârfească pe fiica sa prin presă. La rândul său, mezina lui Nicolae Sulac spune că este dispusă să îngroape securea războiului şi că intenţioneză să-l contacteze pe maestrul Botgros pentru a pune punct situației tensionate dintre cei doi.

„Mă doare că Nicolae Botgros îmi bârfeşte fata prin mass-media, iar pentru aşa ceva sunt legi. Doina ţine cont de sfaturile mele, iar eu, ca mamă, nu-i permit să cânte cu „Lăutarii” lui Nicolae Botgros. Noi nu facem decât să apărăm drepturile de autor pe care Doina le-a moştenit, prin testament, de la tatăl său. Vreau să-l rog pe Nicolae Botgros să nu se ţină cu amândouă mâinile de numele Sulac, mai bine să se ţină cu amândouă mâinile de numele Botgros. Să lase în pace familia Sulac şi să-şi vadă de treburile lui”, ne-a declarat Svetlana Cibotaru.
Doina Sulac însă a declarat pentru APROPO că nu mai vrea să se războiască cu Nicolae Botgros, şi că este dispusă să se întâlnească cu maestru pentru a lămuri toate nemulţumirile dintre cei doi. Mezina lui Nicolae Sulac ne-a mărturisit că nu s-a aşteptat că naşul său de botez să declare în presă despre ea că „nu este interpretă”. „Totul a pornit de la faptul că festivalul în memoria tatălui meu nu a fost coordonat cu mine, cu familia lui Nicolae Sulac. De când se organizează acest eveniment, eu sunt prezentă la el doar în postura de invitată, dar nu de organizatoare. În toţi aceşti ani nu am primit niciun ban de pe urma acestui eveniment, iar familia lui Nicolae Sulac a fost privată de dreptul de a se implica în organizarea lui. După ce mi-am finisat studiile, mama mea l-a contactat pe Nicolae Botgros ca domnia sa să mă ajute să-mi găsesc un loc de muncă, ca el să-i spună că nu mai are locuri pentru fiica lui Sulac. Îmi pare rău că am ajuns să ne aruncăm vorbe grele prin intermediul presei. Cred că o să-l contactez ca să discutăm, căci nu mai vreau să ne certăm”, ne-a mărturisit Doina Sulac.
Interpreta ne-a mai spus că ea, „ca orice artist, îşi caută de lucru şi că vrea să fie angajată într-o orchestră”. Aceasta a obosit să fie invitată doar cu o piesă la festivalul organizat în memoria tatălui său, iar la ediţia din acest an nu a putut să fie prezentă deoarece fiica sa a fost internată în spital.
L.N.
Foto: Vip Magazin