Gheorghe Ţopa, socru mare. Îşi însoară fiul cel mic! FOTO

Gheorghe Ţopa, socru mare. Îşi însoară fiul cel mic! FOTO

Interpretul Gheorghe Ţopa va îmbrăca costumul de socru mare pentru a doua oară. Fiul său cel mic, Gheorghiţă, şi aleasa inimii sale, Victoria, vor face nunta pe 29 august. La eveniment va fi prezentă toată „crema” showbiz-ului autohton.

Gheorghe Ţopa Jr. şi iubita sa şi-au oficializat relaţia de Ziua Îndrăgostiţilor, iar pe 29 august, în zi de miercuri, vor face nunta. Interpretul nu-şi încape în piele de fericire căci şi cel de-al doilea băiat i-a adus în casă o noră de nota 10. Nunta va avea loc în afara oraşului, iar la eveniment sunt invitaţi artişti precum Ana Barbu, Ion Suruceanu, Anişoara Puică, Adrian Ursu, Lenuţa Gheorghiţă etc.

Nurorile lucrează la bancă

„Anul trecut, l-am însurat pe feciorul cel mare, Ghenadie, iar acum i-a venit rândul şi celui mic. Ambele nurori au absolvit facultatea de economie şi lucrează la bănci diferite. Mă împac bine cu amândouă, nu fac diferenţă. Ca orice părinte, voi avea grijă ca copiii mei să aibă un apartament, o maşină, dar acestea nu sunt daruri de nuntă. Zilele acestea, urmează să mergem la shopping pentru a cumpăra darurile de nuntă”, a declarat pentru APROPO Gheorghe Ţopa. Artistul spune că va cânta la nunta fiului său, la fel ca şi colegii săi de breaslă pe care i-a invitat.

Vrea nepoţi

Lucia şi Gheorghe Ţopa îşi doresc să devină cât mai curând bunici. „Este cea mai mare dorinţă a noastră, iar copiii noştri ştiu acest lucru. Au spus să nu-i grăbim căci mai au unele scopuri de realizat, după care „vor lucra” să facă copii”, ne mai spune artistul. Soacra mare şi-a cumpărat rochia pe care o va îmbrăca la nuntă, iar interpretul, pentru a fi la acelaşi nivel cu soţia, a decis să-şi coase costumul de socru mare. Recent, Lucia şi Gheorghe Ţopa au avut parte de o perioadă foarte relaxantă. Cei doi au fost la odihnă pentru o lună, în Austria şi Italia. Artistul ne-a mărturisit că pentru prima dată a mers în vacanţă cu maşina proprie. „Am fost în vizită la surorile noastre, ne-am văzut nepoţii, a fost o experienţă inedită”, conchide cântăreţul. *

L.N.