Fiica Doinei Sulac îi zice deja ‘tată’ logodnicului mamei sale!

Fiica Doinei Sulac îi zice deja ‘tată’ logodnicului mamei sale!

În urmă cu trei ani, „Paparazzi” de la Jurnal TV anunţau că Doina Sulac se pregătea să îmbrace, pentru a doua oară, rochia de mireasă. Cel care a aruncat atunci „bomba” a fost un fan chipeş de-al interpretei, care s-a lăudat pe un site de socializare că de un an şi jumătate ei doi trăiesc o poveste de dragoste şi că în curând urmează să o ceară în căsătorie.

Cei doi îşi ţineau în taină relaţia, însă presa a aflat că Doina Sulac se iubea cu Sergiu Muturniuc, un tânăr originar din Sadâc, satul de baştină al regretatului Nicolae Sulac. Atunci, contactaţi de jurnalişti, ambii au negat orice relaţie, probabil pentru că lucrurile între ei nu mai mergeau, iar la scurt timp s-au despărţit.

De atunci interpreta a devenit foarte rezervată în ceea ce priveşte viaţa sa personală, până acum câteva săptămâni, când a postat o fotografie pe contul său de Facebook, cu mesajul: „Alături de scumpul meu soţ”. Se pare că cei doi deja şi-au oficializat relaţia din moment ce interpreta îl numeşte ‘soţ’, iar în viitorul apropiat urmează să facă şi nunta.

Doina„S-a întâmplat ceva foarte frumos în viaţa mea şi sunt foarte fericită: mi-am găsit jumătatea. 10 ani am căutat-o, iar acum am găsit-o. Ne-am cunoscut în Europa, nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, însă după mai multe discuţii, am înţeles că avem vise comune. Are foarte multe în comun cu tata. Îi place să gătească şi o face foarte delicios. Mă respectă, mă iubeşte, este cel care poate să facă cafea dimineaţa şi să ţi-o aducă la pat. Pentru mine contează foarte mult că fetiţa mea este foarte ataşată de soţul meu. Au o relaţie tată-fiică şi probabil de asta-i zice deja ‘tată’. Nu vom avea o nuntă pompoasă”, a declarat Doina Sulac pentru emisiunea „Paparazzi” de la Jurnal TV.

aAmintim că mezina lui Nicolae Sulac s-a căsătorit la vârsta de 16 ani cu vioristul Ion Cipilencu, iar la scurt timp a adus-o pe lume pe Nicoleta. Mariajul însă nu a durat prea mult. În urmă cu cinci ani, Doina Sulac ne-a mărturisit că îşi creşte singură fetiţa şi că ajutorul cel mai mare vine din partea mamei sale. Ion Cipilencu nu ţine legătura nici cu Doina, dar nici cu fetiţa lor.a
Foto: Facebook Doina Sulac