Doina Sulac se mărită cu un fan? VIDEO

Doina Sulac se mărită cu un fan? VIDEO

„Paparazzi” de la Jurnal TV aruncă bomba! Un fan chipeş de-al Doinei Sulac s-a lăudat pe un site de socializare că de un an şi jumătate trăieşte o poveste de dragoste cu interpreta şi că în curând urmează să o ceară în căsătorie.

Sergiu Muturniuc este originar din Sadâc, satul de baştină al regretatului Nicolae Sulac. Cei de la „Paparazzi” au primit pe adresa redacţiei discuţia dintre presupusul iubit al Doinei Sulac cu o telespectatoare fidelă a emisiunii. În discuţie, acesta a recunoscut relaţia dintre el şi interpretă. Ba mai mult, tânărul spune că nu-l deranjează faptul că Doina are o fiică, afirmând că „se înţelege foarte bine cu Nicoleta”. Când a aflat că discuţia a ajuns pe mâna jurnaliștilor, Sergiu Muturniuc a negat orice relaţie cu Doina Sulac. „Domnişoara care v-a trimis conversaţia nu a discutat cu mine. Nu am niciun fel de relație cu Doiniţa. Eu o cunosc pe mama ei, care m-a contactat şi mi-a povestit aceste detalii. Am rămas şocat!”, le-a spus tânărul „Paparazzi”-lor. Şi Doina Sulac susţine că nu-l cunoaşte pe Sergiu Muturniuc, precizând că nu este implicată în nicio relaţie.
Reamintim că, acum o lună, interpreta a declarat pentru APROPO că pe fostul său soţ nu-l interesează soarta Nicoletei şi că în curând fiica ei va avea un tătic nou. „Nici nu a sunat şi nici nu i-a acordat vreun ajutor. Nicoleta nu suferă din cauza nepăsării tatălui său, ea ştie că în curând va avea un tătic nou”, ne-a dezvăluit fiica regretatului Nicolae Sulac, refuzând să ne dezvăluie identitatea bărbatului din viaţa sa. „Vă spun doar atât: în viaţa fiecărei femei frumoase şi talentate mereu există cineva, doar că deocamdată nu vreau să comentez în niciun fel relaţia mea de dragoste”, a mai precizat Doina Sulac.


L.N.